Szekeres Viktor

Az év legjobb új sorozata érkezik a magyar AMC csatornára

Januárban a agyar AMC mutatja be a Fargo című krimisorozat első szezonját.

Az AMC Networks International - Central Europe (AMCNI CE) Közép- és Kelet-Európa több országára megszerezte a háromszoros Emmy-díjas Fargo exkluzív sugárzási jogait. A társaság legújabb sorozat- és filmcsatornája - az AMC - lesz a kizárólagos és első kábeltelevízió a régió országaiban, amely műsorra tűzi a sorozat első és jelenleg előkészületben lévő második évadát is. A szerte a világon komoly kritikai sikert elérő Fargo első szezonja 2015. január 28-án kerül az AMC képernyőjére.

A Fargo rövid időn belül az AMC harmadik sorozatpremierje lesz, hiszen a csatorna novemberben mutatta be a Halt and Catch Fire - CTRL nélkül, valamint a The Divide - Az ítélet ára című sorozatokat. A Coen-testvérek azonos című, Oscar-díjjal jutalmazott filmjének televíziós adaptációjának főbb szerepeiben Billy Bob Thornton, Martin Freeman, Colin Hanks és Allison Tolman lesz látható.

A sorozat története egy minnesotai kisvárosban játszódik, ahol egy biztosítási ügynök találkozik egy titokzatos és furcsa modorú emberrel, s ez a találkozás események szörnyű láncreakcióját indítja el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!