Szekeres Viktor

Christian Bale mégsem lesz Steve Jobs

Christian Bale előbb elvállalta Steve Jobs szerepét, majd mégiscsak kiszállt az életrajzi filmből.

Két héttel ezelőtt erősítették meg hivatalosan is, hogy Christian Bale játszhatja Danny Boyle Steve Jobsról készítendő filmjének főszerepét, azonban most arról számolhatunk be, hogy mégsem a színész lesz az Apple-alapító az Aaron Sorkin által írt, sokak által nagyon várt alkotásban. A The Hollywood Reporter úgy tudja, hogy Bale végül azért passzolta a szerepet, mert nem érzi, hogy ő lenne a karakter eljátszására a megfelelő színész, ami..., nos némiképp meglepő, hiszen eddig azt hihettük, hogy ő bárkit képes jól alakítani.

Mint az ismeretes, a tervezett Steve Jobs-életrajzi film Walter Isaacson könyvén alapulna, s a korábbi hírek szerint meglehetősen érdekes és izgalmas lenne a szerkezete, hiszen három hosszú jelenetből épülne fel, melyek mindegyike az Apple-vezér egy-egy nagyszabású bejelentése előtt zajlik, a színpadra lépés előtt. Az első a Mac bemutatása, a második a NeXT születése, miután otthagyta az Apple-t, a harmadik pedig az iPod megjelenése.

Bale kiszállásával azt sem tudni, hogy mi lesz azokkal a pletykákkal, amik szerint Seth Rogen lett volna Steve Wozniak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    húha, 3 jelenet, akkor az csak jó lehet. remélem minden évben kijön majd egy jobs-film, csak neked.
  • kalapos01 #2
    Hogy lenne már ugyanaz a sztori? Olvasd el jobban. Az is 3 jelenetből állt csak? Egyébként meg azért, mert a Jobs egy gyengécske tévéfilm, ezt pedig egy jó alapanyagból a világ egyik legjobb írója írja egy rohadt jó rendezőnek. Nem mindegy.

    Egyébként meg..., ne vedd sértésnek, ha egy film nem neked készül. Engem sem izgat, hogy Indiában évi 750 film készül, ami nem érdekel. Mert nem érdekel.
  • Karez #1
    De könyörgöm minek?
    MINEK?
    Már így is készült egy Jobs életrajzi film Ashton Kutcher-el, ami még így NEM alma bolondként még nekem is tetszett: http://youtu.be/FrvkCS0ZGPU
    Ahogy meg olvasom ennek az új filmnek a szinopszisát...vazze ez totál ugyanaz lesz, mint az előző film!
    WTF?

    Valami alma szagértő igazán elmagyarázhatná, mert ezek szerint az előző filmet gyűlölték, csak nem tudom mért....