Szekeres Viktor

Nem csak Amerikában gigasiker a Lucy

Luc Besson béna scifije nem csak Amerikában és Magyarországon siker, hanem szinte mindenhol.

Az egész világot meglepte a Luc Besson által alig 40 millió dollárból rendezett Lucy hatalmas sikere Amerikában. Azonban kisvártatva kiderült, hogy közel sem csak lokális jelenségről van szó, ugyanis a film a világon szinte mindenhol tarol. Míg Amerikában eddig 121 millió dolláros bevételt szedett össze, addig a világ többi részén már 192,2 milliósat. Mindez annak köszönhető, hogy hétvégén újabb 25,5 millióval gyarapodott a kassza, köszönhetően annak, hogy Dél-Koreában remeknek mondható, 7 millió dolláros startot produkált az egyébként igen gyenge scifi.

A nemzetközi színtéren természetesen Franciaországban szerepel a legjobban a Lucy, itt egy hónap alatt 35 milliós bevételt regisztrálhatott a forgalmazó, de kifejezetten jól szerepel a film Angliában és Németországban is, mindkét helyen már 13 millió dollárig jutott el. És ki tudja, hogy a 192 milliós bevétel még meddig fog növekedni, ugyanis két elég nagy piacon, Oroszországban és Kínában még sor sem került a bemutatóra.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #7
    Már jó 10 éve nem a kritikusok által írtak szerint döntöm el, hogy megnézek-e egy filmet vagy nem.
    A Lucy egy remek film, kikapcsolódást és szórakozást ad, amire a magamfajta mozinézőnek a rutin melós napok egyhangúsága után szüksége van.
  • MuldR #6
    Ez nem kritikus, hanem egy noob, aki leirta sajat velemenyet, majd hogy igazolja onmagat sajat cikket linkelte. Legalja szanalom, komolyan. A film jo, meg kell nezni.
  • lamer the true #5
    Bár nem láttam, a filmet, de ha valamit megtanultam az az, hogy figyelmen kívül kell hagyni a kritikusok véleményét. :)
  • rolinev92 #4
    De ez még csak nem is kritika elvégre egy szösszenetnyi hír, ami arról szól, hogy jobb bevételeket hozott a Lucy, mint azt várták volna... ahogy sokszor máskor is telis-tele a cikkíró szubjektív megjegyzéseivel elvégre az ő kis világában a saját véleménye nyilván mindenki véleménye :D Amúgy kezd elég idegesítő lenni...
  • Dewri #3
    Azért béna, mert a kritikaírónak nem tetszett. Ha tetszett volna, akkor isten film lenne. Ennyit érnek a kritikák... Meg kell nézni és eldönteni milyen egy film. Szerintem is jó film volt egyébként.
  • titanbox2 #2
    Soha nem szoktam kommentálni, de ugyan miért béna film?! 2 napja néztem meg a Moziéjszakán hajnal 4-kor. A Sin City 2-n már aludtam, de ez annyira lekötött, hogy a fáradságom is elszállt. Baromi izgalmas, látványos volt és mindent nagyon eltaláltak benne. Nem is csodálkozom, hogy ekkora siker.
    Utoljára szerkesztette: titanbox2, 2014.09.08. 18:50:31
  • avman #1
    hadd kérdezzem már meg, ezeket a szarokat még mindig a viktor írja? véletlenül kattintottam át, meg olvastam bele az önlinkelésbe... " s bár sokak szemében, így a miénkben is, az újabb filmjei értékelhetetlenek," beszarás, bazmeg, beszarás van.