Szekeres Viktor

Halott karakter támad fel A csodálatos pókember 2 törölt befejezésében - videó

Mindenki azt hitte, hogy meghalt az a karakter, aki visszatért az új Pókember alternatív befejezésében.

Felkerült a netre egy videó, mely arról tanúskodik, hogy az egyik verzió szerint Marc Webb filmje, A csodálatos pókember 2, a moziban látottakhoz képest másképp fejeződött volna be. A majdnem 5 perces jelenet a temetőben játszódik, ahol Peter Parker Gwen Stacy sírjánál áll. És a nézők nagy meglepetésére hátulról édesapja, a halottnak hitt Richard Parker szólítja meg őt, s beszélget el vele, miközben a Pókember-kánon egyik legikonikusabb mondatát is hallhatjuk tőle.


Azt nem tudni, hogy az egyéni célokról, illetve a világ megmentéséről folytatott beszélgetés miért és mikor került ki a filmből, mindenesetre Campbell Scott alakítása, miként az eredetileg Mary-Jane Watsonként leszerződtetett Shailene Woodleyé is, utólag került kivágásra a filmből. (Bár az okok terén sejthető, hogy mindketten azért lettek kiszedve a végső verzióból, mert már így is elég túlzsúfolt volt a második epizód.)

A vágások egyébként nem hozták meg a várt eredményt, hiszen A csodálatos pókember 2 csúnyán leszerepelt a mozikban, az eddigi legkevesebb bevételt hozó Pókember-film lett Amerikában. Hazájában a franchise epizódjai sorra 404, 374, 337, 262, illetve 203 millió dollár bevételt hoztak. Nemzetközileg az öt Pókember-film bevétele egyenként 418, 410, 554, 496 és 505 millió dollár volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #7
    Ez a masodik mekkora egy kaki film ....
  • halaszlo #6
    Nekem jobban tetszett az első trilógia. Neeem is tudom. Szerintem sokkal összeszedettebb volt. Jobbak voltak a karakterek. A hangulata is jobb volt. Kicsit humorosabb volt, nem ilyen magábaforduló tini komorság. Pókember mindig is humorosabb karakter volt szerintem. Nem ez a nézem a lábam, miközben rugdosom a port és illegetem magam, mint egy kislány... :)
  • xido #5
    A vágások sajnos ott is rontanak néha a filmeken,hogy az előzetesbe sok olyan is kerül,ami a végén kimarad..akkor rossz,mikor nem látvány,hanem történeti szál..ahogy ebben is,végig vártam Harry megjelenése után,mikor mutatja meg Peternek,hogy az apja nyomon követtette az életét és kémkedett utána...Na ezzel szépen egy heréjét el is vesztett számomra a film...Ahogy annak idején klasszul elcseszték a Daredevilt,mert az a kimaradt 20 perc csupán egy finom csavaros nyomozási szálat tesz bele...Sajnos a stúdiók agyhalott popcorn zabálókkal tesztelik a filmet,ezért lesznek olyanok,mint a faék...Szaros képregényeket is csak el kéne kezdeni az első füzetnél és higítva feldolgozni,nem véletlenül futnak 30-40 éve...
  • skinnyman #4
    Az ujbol csak az 1-et lattam meg, de a regi 1 klasszisokkal jobb volt.
  • Axlkenobi #3
    Nem akarok kiábrándító lenni, de ezeknek a közönségfilmeknek (sci-fik, képregényadaptációk, fantasyk) az óriási bevételeit egyáltalán nem a kockák, meg a geekek termelik meg, hanem az egyszerű, hétköznapi, moziba járó emberek. Az önmagukat rendkívül fontosnak tartó kis geekek összességében nagyon kevesen vannak ahhoz, hogy sok százmillió dollár bevételt termeljenek. Ezért is van az, hogy a stúdiók az ilyen típusú filmeket a legszélesebb rétegnek próbálják belőni, ami teljesen érthető.

    Egyébként szerintem a 2012-es reboot volt az egyetlen valamirevaló Pókember film (hozzáteszem, nem ismerem a képregényt annyira mélyen), viszont ez a második rész már rendkívül összecsapott, túlzsúfolt és helyenként olyan debil volt, mint a Raimi-trilógia, amit egyébként máig nem értek, hogy hogyan is imádhatott bárki, mikor a Batman és Robin szellemi szintjén mozgott nagyjából mind a három rész.
  • valamit #2
    Hm, talán nekik meg van egyéb okuk, amiért nem tetszik nekik, nemigaz?
  • Dewri #1
    Elég szomorú egyébként, hogy a "képregények hazájában", a comic con-ok, a "kockák" és egyéb elvetemültek világában az első 3 fos film nagy bevételes lett, míg az új részek gyengék. Pont nekik kéne helyesen értékelniük ezeket a filmeket...