Szekeres Viktor

Újabb, itthon be nem mutatott film második részét láthatjuk

Bár nem láttuk még itthon a Monsterst, de a második rész már elér hozzánk.

A magyar filmforgalmazók útjai kifürkészhetetlenek. Persze nyilván nem az ADS Service-en múlik az, hogy ismét egy olyan film kerül moziba, melynek nem láthattuk az előzményét. Illetve a bemutató a forgalmazó "sara", de az első rész premierjének elmaradása nem, hiszen máshoz tartozott a szóban forgó Monsters, melynek folytatása, a Monsters - Sötét kontinens (Monsters: Dark Continent) itthon ősztől lesz látható a mozikban.


Hasonlóképpen, az első rész bemutatása nélkül került tavaly ősszel bemutatásra itthon az Insidious - A gonosz háza - nem is aratott sikert. Remélhetőleg a Monsters második része nem fog annyira kapcsolódni az előzményhez, melyet mindenképpen sajnálatos, hogy nem láthattuk, hiszen az volt az új Godzillát rendező Gareth Edwards első filmje.

A második Monsters hivatalos leírása a következő: Hét év telt el, mióta először megjelentek a bolygónkon. Azóta a Föld minden pontján észlelték őket, és letaszították az emberiséget a tápláléklánc csúcsáról. Az Amerikai Hadsereg mindent megtesz, hogy megvédje az emberiséget a további hanyatlástól, de a háború csak most kezdődik. Noah, a tapasztalt katona fontos és egyben veszélyes megbízást kap: az egyik legfertőzöttebb területre kell behatolnia, hogy kimentse egyik társát. Miután megtámadják a konvojukat, csak egy fiatal kadét lehet segítésére a harcban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jrex #1
    Szerintem nem volt olyan jó az első rész, mint amennyire mondják...