Szekeres Viktor

Halle Berry az új földönkívülis scifi-sorozat főszereplője - itt a normális előzetes

Már több földönkívüli babás filmet láthattunk, de éveken át tartó sorozatot még nem sokat.

Már nincs messze július kilencedike, amikor is Amerikában bemutatásra kerül az Extant című scifi-dráma. A Steven Spielberg-féle Amblin Television által gyártott sorozat a CBS csatornán lesz látható, s az adó minden bizonnyal hasonló sikerre számít, mint a tavaly A búra alatt (Under The Dome) esetében, mely annak ellenére, hogy nevetségesen rossz lett, sok nézőt ültetett le a képernyők elé - s valószínűleg a folytatásra, illetve a soron következő évadokra még többet fog.


Az Extant új előzetese fent látható, ízelítőt kaphatunk a sztoriból, mely melynek középpontjában egy űrhajósnő áll, aki egy, az űrben eltöltött esztendőt követően találkozik ismét a családjával. Ez a találkozás azonban egy cseppet sem lesz zökkenőmentes, arról nem is beszélve, hogy az űrben eltöltött hosszú hónapok eseményei az emberiség történetére is kihatással lesznek. A sorozat főszereplője Halle Berry lesz, a férjét a Vészhelyzet Kovac doktoraként is ismert Goran Vinsjic alakítja majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Angelus1991ster #2
    Igazad van a népnek űrcsaták kellenek. Csillagkapunak ez volt a fő ereje. Csillagok, bolygók robbantak fel.
  • god25 #1
    Egy újjabb kamu sci-fi. Annyira lesz tudományos-fantasztikus, hogy 2x megmutatják belűlről és 2x kívűlsről az űrállomást. Az egész sorozat a földön fog szenvedni. Vicc.
    SG-t akarok v. valami hasonlót (tudom, nem ide kell írni ezt)!