Szekeres Viktor

Kultikus scifisorozat folytatódhat

Egy filmmel folytatódhat nemsokára a Csillagközi szökevények (Farscape).

Rockne S. O’Bannon, a Csillagközi szökevények (Farscape) készítője megerősítette a korábbi netes értesüléseket, miszerint valóban készül egy film a sorozat alapján. Az 1999-ben indított scifi annak idején négy szezont ért meg és egy minisorozatos folytatás, a Békefenntartók háborúját. Azt egyelőre még nem vehetjük száz százalékra, hogy műsorra is kerül a Farscape-film, hiszen ahhoz tévécsatorna is kell, de valószínűleg lesz vevője a produkciónak, amelynek egyébként még a története sem ismert.

Rockne S. O’Bannon némi szünet után egyébként nemrég tért vissza a tévésorozatok világába, s rögtön sorozatát is eladta különböző csatornáknak: Az ellenállás városát a Syfy vette meg, míg A szektát a CW. Előbbi sikert is aratott, utóbbi azonban egy szezon után véget ért. Az író jelenleg a Revolution című posztapokaliptikus sorozat vezető írója, ám várhatóan nemsokára ismét munkanélkülivé válik, ugyanis a széria nézettsége meglehetősen alacsony.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #6
    Nanemá!

    A V-t, meg lelőtték!?
    Faxok!
  • Ender Wiggin #5
    ja, irtózatosan szar volt minden karakter és minden smink.
  • kissssss #4
    hogy én menyire egy nagy baromságnak tartottam ezt a sorozatot a szereplőivel együtt, a szopóálarcos mukitól kezdve a varangybékán át a kriptaszökevény hullacsajig bezárólag.
  • jackoneill90 #3
    Máris várom. gyerekkorom egyik meghatározó sorozata.
  • Wittgen #2
    Mármint akinek haja van :P
  • Wittgen #1
    Jó kis sorozat volt, elfért bőven az SG mellett.
    Annak idején megkísértett álmaimban a gondolat, hogy a kék bőrű csajt simán ******nám. :-)