Szekeres Viktor

Senkit nem érdeklő film kap 2. részt

David Spade-éket egy hajszál választja el a Kismocsok folytatásának elkészítésétől.

Ha azt mondjuk, hogy készül a Kismocsok (Joe Dirt) második része, akkor valószínűleg sokan legyintenek, pedig egy, a rajongók körében igen elismert komédiáról van szó, hiszen David Spade, legutóbbi Reddites kérdezz-felelekje során többször is felmerült a kérdés, miszerint lesz-e valaha második része. A színész sokak meglepetésére elmondta, hogy az érdeklődők nyitott kapukon döngetnek, hisze a forgatókönyv már elkészült.


Persze mindez nem jelenti azt, hogy lesz is második rész, hiszen természetesen a nagyobb stúdiók nem láttak fantáziát a szkriptben, azonban Spade úgy látja, hogy a Crackle.com beszállhat a finanszírozásba, mert a sorozat- és videógyártással és streameléssel foglalkozó oldal akar lenni az első olyan website, mely egy mozifilm folytatását készítheti el. Ha megvalósulnak a tervek, akkor Spade-ék szeretnék, ha Kid Rock és Christopher Walken is részt vennének a projektben.

A Kismocsok egyébként 2001-ben került bemutatásra Amerikában, ahol 27 milliós bevételt könyvelhetett el a film, míg Amerikán kívül 3 millió dollár bevételt jegyzett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Hatalmas faszság, jókat lehet rajta röhögni. Ez legalább tényleg vicces, nem úgy, mint a viccesnek írt filmek többsége. Mondjuk nekem az Eszement Freddy is tetszett... :)
  • Ender Wiggin #2
    mindig meg tudom nézni, mert jó film.
  • Nebojsa1982 #1
    Nekem tetszett a film. Volt benne pár agyament poén.