Szekeres Viktor

Érkezik az élőszereplős/animált Rózsaszín párduc

A Rózsaszín párduc rebootja nem Clouseau felügyelőre, hanem a Párduc karakterére fog koncentrálni.

Újabb Rózsaszín Párduc (The Pink Panther) mozifilmet láthatunk nemsokára - azonban az mégis másmilyen lesz, mint a legutóbbi, gyengén sikerült Steve Martinos próbálkozás. Ugyanis az MGM-stúdió ezúttal a népszerű animációs karakter alapján tervez hibrid animációs, azaz részben élőszereplős, részben rajzolt karakteres mozit készíteni. Mindezt tegnap jelentette Gary Barber, a stúdió elnök-vezérigazgatója, valamint Jonathan Glickman, a stúdió mozifilmekért felelős csoportjának vezetője.

Az animációs sorozat rajongói számra jó hír lehet, hogy Walter Mirisch, az eredeti széria egyik készítője producerként a reboot létrehozásában és megvalósításában is segédkezni fog, a film rendezője pedig az a David Silverman lesz, aki korábban A Simpson család-mozifilmen, és a Szörny Rt.-n is dolgozott. Az új Rózsaszín párduc értelemszerűen nem Clouseau felügyelő karakterére fog koncentrálni, hanem a Párduc figurájára, és a hangneme hasonló lesz a rajzfilmekéhez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Pont ott fog elvérezni, ahol az egész estés Tom&Jerry és Garfield filmek. Ami zseniálisan működik 5 percben és 3 képkockán, azt nem lehet kinyújtani másfél órásra, és standard családi cicakutyás filmet csinálni belőle, mint a Garfield-ból, ahol maga a karakter egy halom olyan dolgot tett, ami ellentétes a képregény szellemiségével.

    A régi Rózsaszín párduc sorozat is jó, de az is 5-6 perces epizódokból áll, a képregényfüzetekben is max. pár oldalas sztorik voltak. Ez már most rossz.