Szekeres Viktor

Egy sikerfilm bakiparádéja a hét legviccesebb videója

A Lego-kaland bakiparádéja a várakozásoknak megfelelően határtalanul vicces lett.

A mozifilmes bakiparádék általában mindig nagyon viccesek, sok esetben az adott filmek fénypontjait is jelentik. A bakiparádék közül a legjobbak pedig az animációs filmekhez készülnek, hiszen az már önmagában vicces, hogy egy rajzolt alkotásban rontott jelenetek vannak. Az animációs bakiparádék közül láthattunk jobbakat-rosszabbakat az elmúlt egy évben, de olyan vicceset, mint a múlt héten bemutatott A Lego-kalandét, biztosan nem.


Persze mondhatnánk, hogy remek filmhez még jobb bakiparádé dukál, de ez persze közel sincs így. A fent látható videó ráadásul valószínűleg nem csak azokat fogja mosolygásra vagy teli szájjal való röhögésre késztetni, akik már látták A Lego-kalandot, hanem azokat is, akik még nem. S ki tudja, talán e rövid filmecske talán arra is ráveszi őket, hogy adjanak egy esélyt A Lego-kalandnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nagydög #2
    "Kedves Viktor felnőtt már? Vagy csak ő nem vágja, hogy ez is ugyanúgy tudatosan lett megcsinálva? "

    Nyugtass meg, hogy csak szorakozol! Nem lehet valaki ennyire hulye es eletben egyszerre.
  • Yagami #1
    "hiszen az már önmagában vicces, hogy egy rajzolt alkotásban rontott jelenetek vannak"
    Kedves Viktor felnőtt már? Vagy csak ő nem vágja, hogy ez is ugyanúgy tudatosan lett megcsinálva? Istenem ilyen blődséget komolyan már, jah az animáció gondolt egyet és "leejtette" Gandalf-ot (ennyit elég volt megnéznem a videóból, hogy ezt a kommentet leírhasasm...bár megnézni se kellett volna ehhez). Szóval rohadtul nem vicces ebben a formában; inkább "erőltetett" és művi. De gondolom én vagyok a hülye megint és csak véletlenül nem láttam még South Park/Simpsons/Family Guy/Archer (mit soroljak még?) bakiparádét, hiszen ezek pedig olyannyira viccesek lennének :)