Szekeres Viktor

Remek előzetes az új, autóban játszódó filmhez

Paul Walker után Tom Hardy is végig fogja autózni egy film teljes játékidejét.

Mostanában évente 1-2 olyan film érkezik a mozikba, melyek mindössze egy helyszínen játszódnak. Tavaly Paul Walker például végig autózott egy filmnyi időt a gyengén sikerült, dél-afrikai Pokoli futamban (Vehicle 19), idén pedig Tom Hardy fog valami hasonlóra vállalkozni a Locke-ban. A két film közötti különbséget már az előzetes is remekül mutatja, utóbbiban sokkal több potenciál van.


A film az egy helyszín ellenére sem lesz egyetlen szereplős, hiszen olyan színészeket láthatunk, illetve hallhatunk, mint Ruth Wilson, Andrew Scott, Olivia Colman, Tom Holland, Ben Daniels, Danny Webb, Alice Lowe, Bill Milner, Lee Ross, Silas Carson és Kirsty Dillon - a névsorból minden bizonnyal ki lehetett találni, hogy angol produkcióról van szó. A szigetországban április 18-án lesz a premier, Amerikában pedig 25-én - a hazai bemutató időpontjáról egyelőre még nincs hír.

A történet a tökéletes családi élettel és karrierrel rendelkező Ivan Locke-ról szól, aki egyetlen telefonhívással mindent veszélybe sodorhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!