Szekeres Viktor

A tinik is az Oscaros filmekért vannak oda

Meglepetésre minimális számú tinifilm képviselteti magát az MTV filmes díjátadójának jelöltjei között.

Kihirdették az idei MTV Movie Awards jelöltjeit és azt vehetjük észre, hogy a legtöbb kategóriában az Oscar-jelöltek köszönnek vissza ránk. A fiatalok szerint az év filmje az Amerikai botrány, A Wall Street farkasa, a 12 év rabszolgaság, valamint két közönség mozi, A hobbit 2 és Az éhezők viadala 2 lehet. A színész kategóriákban is Oscar-jelöltek köszönnek vissza ránk, a nőknél Amy Adams, Sandra Bullock és Lupita Nyong'o, a férfiaknál pedig Matthew McConaughey, Bradley Cooper, Leonard DiCaprio és Chiwetel Ejiofor. Közéjük mindössze Jennifer Aniston férkőzött be, valamint ketten Az éhezők viadala 2-ből, Josh Hutcherson és az idén ugyancsak Oscar-jelölt Jennifer Lawrence.

Persze azért nem kell félteni az MTV-t, szokás szerint ismét lesznek kevésbé komoly, igazán tinikre szabott kategóriák is, mint például a legjobb félmeztelen jelenet Jennifer Anistonnal, Sam Claflinnel, Leonardo DiCaprióval, Zac Efronnal és Chris Hemsworth-szel. De díjat kap a legjobb horroros alakítás is, valamint a legnagyobb mozifilmes WTF-jelenet is, amit leginkább "Mi a f...?"-nak lehet fordítani, s a néző meglepetést jelző reakciójára utal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #2
    Tegyük fel, hogy jó film az Éhezők viadala. Volt azon kívül másik jó film, ami kimondottan a tiniknek szólt? Ilyenkor az ember máshol keres jó filmet, és beül másra. Amúgy tévhit, a SzV tévhite, hogy a tinik csak fos tinifilmeket néznek. Pláne manapság, mikor már a gimnazista lányok kötöttsálas eltés bölcsésznek néznek ki, és úgy is viselkednek. Ők már csak azért sem néznek meg egy hype-olt tinédzser akciófilmet.
    Amúgy meg a kommersz film lényege, hogy igyekszik mindenkit megnézésre bírni.
  • Tetsuo #1
    Azért mert trendi filmeket készítenek, kiszolgálva a lehető legnagyobb közönséget.
    A liberalizmus, szabadosság stb-t meglovagolva még politikai hátszele is van a dolognak, ami ugyancsak jól hoz a konyhára hosszútávon is.