Szekeres Viktor

Megvan A csodálatos pókember 3 rendezője

Sam Raimi triplázását követően Marc Webb is felírhat három Pókember-filmet filmográfiájába.

A Variety úgy tudja, hogy A csodálatos pókember és A csodálatos pókember 2 után Marc Webb a széria harmadik részének rendezését is elvállalja, így biztosítva azt, hogy végleg elfeledjük azt, hogy milyen príma filmet (500 nap nyár) készített a Pókember-trilógia előtti debütálásakor. A csodálatos pókember 3-at a jelenlegi tervek szerint 2016. június 10-én kerül bemutatásra Amerikában, a forgatókönyvet Alex Kurtzman, Roberto Orci és Jeff Pinkner biztosította.

Azt természetesen biztosra vehetjük, hogy Andrew Garfield vissza fog térni, harmadjára is eljátszhatja Peter Parker karakterét, de arról egyelőre nem esett szó, hogy rajta kívül kit láthatunk a második részt követő alkotásban. Legalábbis hivatalos formában nem tudjuk, de az elejtett információ alapján Paul Giamatti (Aleksei Sytsevich / Rinó) is szerepelni fog, valamint várhatóan Mary Jane Watson is feltűnik már ebben a részben. (Az ő felbukkanását eredetileg A csodálatos pókember 2-re időzítették volna, forgattak is a színésszel, de végül visszakoztak a készítők.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Bár feltételezhetjük, hogy ez a rész sem lesz jobb, sőt a következő se, de ha Webb-nek korábban volt jó filmje, miért kéne elfelejteni? Sam Raimi-t sem felejtettük el, csak mert jó pénzért bevállalta az első trilógiát. Nyilván a forgatókönyvből és a Sony "útmutatásából" Spielberg, Jackson és Nolan se tudott volna többet kihozni.