Szekeres Viktor

Ismét premier előtt szivárognak a netre a tévésorozatok

Több, mint fél tucat sokak által várt sorozat első része szivárgott ki a netre az elmúlt napokban.

Az elmúlt napokban több örömhír is érhette a letöltést előnyben részesítő sorozatnéző kisebbséget, hiszen több olyan széria első része (ún. pilotja) került fel a netre, amelyeket többen már nagyon vártak. A szivárgások egy része az NBC csatorna új sorozatait érintette, hiszen olyan, az elkövetkező hónapokban bemutatásra kerülő pilotok kerültek fel a netre, mint az About a Boy (Egy fiúról) és a Growing Up Fisher című komédia, a Crisis című összeesküvős thriller vagy a Believe, ami egy természetfölötti széria lesz. Ezek mellé pedig még a kórházas Night Shift első része vált elérhetővé mindenki számára.


Hasonlóképpen megtalálhatják a szemfülesek a Google segítségével a Sundance csatorna sorozatának, a The Red Roadnak az első részét, mely az év egyik legjobban várt szériája a fanatikusok körében. Már letölthető, bár nem tudni milyen forrásból az A&E új krimije, a dán feldolgozás Those Who Kill is. A sort egy romantikus komédia, az ABC-s Mixology, valamint a USA csatorna mentős Sirens-e zárja, de utóbbi kettő kivételnek számít, hiszen ezek nem ismeretlen forrásból kerültek ki, hanem a csatornák tették elérhetővé őket a saját honlapjukon - ingyen és bérmentve.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    kiszivarogni csak veletlenul szivarog. ha akarjak, felteszik az oldalukra. annyira egy csatorna sem hulye, hogy felkesz epizodokat terjesszen. a gond az, hogy manapsag mar alig van szivargas. bezzeg regen menny volt. azok voltak a szep idok...
  • tomazin #1
    "Véletlenül" kiszivárogtatott pilot-ok. Biztos nagyon rosszul járnak majd egy előzetes statisztikával...