Szekeres Viktor

Készül a Space Jam 2

Lesz Zűr a űrben 2, s ismét egy nagyszerű kosárlabdázó fog színészkedést imitálni.

Teljesült LeBron James, NBA-s kosárlabdázó vágya? Augusztusban a sportoló ugyanis Twitteren azt írta, hogy imádja a Space Jamet és nagyon szívesen játszana egy második részben. Tegnap a Deadline ugyanis megszellőztette, hogy a Warner Bros. dolgozik a Space Jam második részén, melynek valóban James lenne a főszereplő, természetesen Tapsi Hapsi és a Bolondos Dallamok-sorozat többi animációs figurája mellett.


Az 1996-os, Michael Jordan főszereplésével készült Space Jam, vagyis Zűr az űrben azon filmek közé tartozik, melyet annak idején a hozzáértők kifejezetten ócskának tartottak, de természetesen a fiataloknak tetszett. S mivel ma azok a fiatalok felnőttek, ezért sokan kellemes emlékek kíséretében gondolnak vissza rá, miközben ostorozzák napjaink hibrid animációs filmjeit (Alvin és a mókusok, Maci Laci, Hupikék törpikék). Egy biztos, miképp a műfaj mostani képviselői, a Space Jam is siker volt: Amerikában 90, a világ többi részén pedig 140 millió dollár bevételt hozott. ** ** Frissítés: LeBron James képviselői tudatták a közvéleménnyel, hogy a kosárlabdázóval ilyesmiről senki sem tárgyalt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fresh Duke #4
    Istenem, miért...
  • Szefmester #3


    LeBron munkásságáról már megy a filmgyártás.. XD
  • Ender Wiggin #2
    Csak az a baj, hogy Jordan kaliberű korsaras nincs. Aki statisztikailag és képességekben megközelíti, az nem LeBron, hanem Kobe.
  • Angelus1991ster #1
    Van egy sejtésem: ez is egy kultúrális bűncselekmény lesz. Mint a maszk 2.