Szekeres Viktor

Látványos és vicces előzetest kapott az új Marvel-szupercsapat

Egy mozifilm előzetese akkor jó, ha az ember azonnal el tudja dönteni, hogy érdemes-e jegyet váltania.

A Marvel Studios, illetve a Disney stúdió megadta a módját a Guardians of the Galaxy első előzetesének bemutatásának, ugyanis arra az ABC tévécsatorna késő esti talkshow-jában, a Jimmy Kimmel Live!-ban került sor - természetesen annak utolsó perceiben, vagyis nem sokkal éjjel fél egy előtt. A képsorok, úgy gondoljuk, hogy magukért beszélnek, egy előzetesnek ilyennek kell lennie. Szinte biztosra vehetjük ugyanis, hogy ennyi alapján mindenki el tudja dönteni, hogy kötelező néznivaló-e a film, vagy éppenséggel kerülendő.


A James Gunn által rendezett filmet, mely a Marvel-mozik Harmadik Fázisnak kezdetét jelenti, augusztus elsején fogják bemutatni Amerikában. A Galaxis őrzőinek tagjai a következők lesznek: Gamora (Zoe Saldana), Star-Lord (Chris Pratt), Rocket Raccoon (Bradley Cooper), Drax (Dave Batista) és Groot (Vin Diesel). A mosómedve, illetve Groot esetében a színészek természetesen csak a hangjukat kölcsönzik a karakternek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • immovable #21
    Jesszus.
  • BrockSamson #20
    Erdekes ez a komolytalan megkozelites. Star Lord a kepregenyekben is eleg laza karakter, de a csapat nem eppen vidam korulmenyek kozott jott ossze, az Annhiliation tortenetvonalat koveto Phalanx virus pusztitasanak hatasara, hogy megvedjek tobbek kozott a Kree galaxist (igaz nem ebben a felallasban).

    A Marvel urbeli tortenetei amugy is egy kicsit sotetebb tonusuak, mint a Foldon jatszodoak, nem beszelve arrol hogy az itt feltuno karakterek a Bosszuallok nagy reszet megennek reggelire, szoval eleg grandiozus dolgokat lehet meg ebbol kihozni ha ugyesen csinaljak.

    Akit erdekel, annak ajanlom: Infinity Gauntlet, Annihilation, Annihilation Conquest, Thanos Imperative.
  • Brati #19
    Csak nekem jutott eszembe a Trailerben lévő egyik zenéről a Kerozin - Hugacsaka c. száma :)
  • Renátó1985 #18
    Dynamic +1
    Igazad van, ezért is van, hogy te képes leszel élvezni egy ilyen fantasy alkotást. De az ellentábornak tudom javasolni a dokumentum filmeket.
  • Camouflage #17
    A trailer alapjan az utobbi evek legjobb kepregeny adaptaciojanak tunik. Mielott valaki rakerdez, igen lattam kotelezo DC es MARVEL filmeket, a legtobbtol rokaznom kell.
  • Dynamic #16
    Az előző kommentem slickboy üzenetére ment. Annyira "jó", hogy ez az új kommentablak, nem jeleníti meg, hogy kinek a válaszoltam :/
  • Dynamic #15
    Mi az, hogy komolyan veszi magát? Annyira bírom amikor valaki közhelyeket pufogtat, de a jelentését vagy nem érti, vagy rosszul alkalmazza. A Marvel filmekben, pláne a Galaxis örzőiben mi az, ami alapján kijelenthetjük, hogy "komolyan veszi magát"? Nem akarja senki elhitetni, hogy ez a valóság. Egy laza limonádé, egy baromkodós mese. De tudtommal az összes Marvel film hasonlóan habkönnyű műfaj.
    Másrészt meg elmagyarázhatná végre valaki, hogy miért kell kiakadni egy mesén? Vagyis nem az van, hogy nézed a 12 év rabszolgaságot és feltűnik benne egy gépfegyveres mosómedve, hanem nézel egy MESEFILMET és meglepődsz, hogy a valóságtól elrugaszkodott dolgot látsz. Miért bazze? Mennyivel nagyobb marhaság ez, mint az Alvin és a mókusok, a Star Wars, vagy a Hófehérke?
  • grobs #14
    Évente csak az amerikai stúdiók kb. 500 filmet készítenek. Nyugat-európával ez kb. 2500, a világon pedig 10 ezres nagyságrendben készül film. Mint láthatod a világ film termésének kb. 5% készül az egyesült államokban (és ez nem csak Hollywood). Miért zavar téged szerencsétlen mosómedve, vagy hangyaember?

    Amikor engem nem érdekel egy film akkor nem nézem meg. Általában ezt már a szinopszis alapján el tudom dönteni. Javaslom tanulj meg olvasni, kevesebb csalódás fog érni.
  • Zombee #13
    Nem csak képregényfilm van. És nem csak szuperhősfilm. Aki akar, néz mást. Én személy szerint a jobbaknak örülök, régóta kívánkozott már moziba ez a műfaj, de évtizedekig valahogy nem erőltették. Moziba Batman-en és Superman-en kívül elég kevés képregényhős jutott el, és még azok sem voltak túl jó filmek. VHS-re, TV-re készült Hulk, Pókember és Amerika kapitány is, de azok inkább a trash filmek rajongónak (pl. nekem :) ) valóak.
  • zetortraktor #12
    A Philomenas meg a 12 év nem eredeti, de filmes elődjük tényleg nincs. De ettől még teljesen igaz. Kurva sok eredeti film van és évente 2 filmet csinál a Disney. Meg egy-kettő Marvel cuccot más stúdiók.

    Csak ugye az ilyen rinyagépek általában a reklámozott, tömegfilmekre ülnek be, hogy még jobban sírhassanak. És az igazán jókról fogalmuk sincs, mert utánaolvasni már büdös, ők csak a képeket nézik a tévében, meg a reklámokat.

    És az Oscaros filmek közül is vannak remekek, de nem csak ott lehet keresgélni.