Szekeres Viktor

Jön a Szállító mozis rebootja - és megvan az új főszereplő

A szörnyű mélységekbe süllyedt A szállítóra tényleg ráfért a reboot. De ki lett az új Statham?

Három film és egy tévésorozat (melynek érkezik a második szezonja), ismét moziba tart A szállító, vagyis a The Transporter-franchise. Azonban nem folytatásról, hanem rebootról van szó, s ha akad filmsorozat, amire ráfér az újraindítás, akkor az A szállító, hiszen a korrekt első részt egy gyenge második és egy értékelhetetlenül rossz harmadik epizód követte, a tévésorozatot pedig még említeni sem érdemes.

Az új széria első része ráadásul előzmény lenne, amely helyszínét tekintve visszatérne a francia Riviérára és Martin kapcsolatára koncentrálna az édesapjával. A 30 milliós költségvetéssel rendelkező filmet a B13 - A bűnös negyed amerikai feldolgozását készítő Camille Delamarre fogja rendezni Bill Collage és Adam Cooper szkriptjéből, a producer pedig továbbra is Luc Besson marad. A forgatás júniusban kezdődik.

A hír bejelentését követően egy-két nappal egyébként az is kiderült, hogy a Trónok harcából, vagy az ill Manors - Rázós környékből is ismert Ed Skrein lesz az új főszereplő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #7
    Kérdem én: ha szar volt a két folytatás, segít az, ha csinálunk egy reboot-ot? Statham kihagyása nem megoldás erre.
  • wraithLord #6
    Ilyen erővel azt is írhattad volna, hogy hány éves a kapitány.
  • zetortraktor #5
    A világ három legszomorúbb dolga. Amikor valaki eljut arra a pontra, hogy nincs elvárása. És az, hogy olyasmit néz, amitől nem vár el semmit. Meg az, hogy örül, ha valami csak unaloműzésre jó. Kívánom a többieknek, hogy ne jussanak el eddig a pontig.

    Viszont tény, hogy a Szállítók pont ennek a közönségnek készültek. Ezt meg kell becsülni.

    Az meg, hogy több film és egy reboot tévésorozat is van belőle, az jelzi, hogy ez bőven franchise.
  • wraithLord #4
    Nem is tudtam, hogy a The Transporter olyan nagy "franchise", hogy már rebootolni is kell. Én jól elvoltam mindhárom résszel, egyiktől sem vártam semmi extrát. Unaloműzés ellen pont jók.
  • Yagami #3
    "A szörnyű mélységekbe süllyedt A szállítóra tényleg ráfért a reboot."
    Igen, arra aztán tényleg nagyon nagy szükség van. Még talán az elsőben volt valami "ötlet" akkoriban, bár így is bűn rossz volt (tele baromsággal szokásosan), a többit meg már ne is emlegessük. Szóval várjuk ezt az újabb remek reboot-ot a filmtörténelem egyik utánozhatatlan alkotásáról (még szerencse, hogy azokról nem lehet/nem mernek egyelőre reboot-ot készíteni).

    bmw: mert úgy néz ki te "sztetemmel" mindent lenyelsz, az is szép :) Már értem miért van létjogosultsága egy ilyen filmnek, csak annyira balga vagyok, hogy mindig elfelejtem hova süllyedt ez a világ.
  • bmw #2
    Statham nelkul nem is erdekel....
  • jawarider2 #1
    Amúgy ennyire nincs már ötlet...?