Szekeres Viktor

Az eredeti szereplőkkel folytatódik 2012 egyik sikerfilmje

2015-ben, két eredeti főszereplővel kerül a mozikba a Tökéletes hang 2.

2012 egyik legnagyobb meglepetés sikere a Tökéletes hang (Pitch Perfect) volt. A remek és jó hangulatú film nagyon kevés moziban lett bemutatva és mondhatni a közönségreakcióknak köszönhetően vált ismertté és jutott el Amerikában 65 millió dolláros bevételig, míg a világ többi részén 48 millió dollárig, ami a 17 milliós költségvetést nézve remek teljesítmény, arról nem is beszélve, hogy a film a 2013-as év egyik legnagyobb sikere volt DVD-n és VOD-formában.

A második részt már jó ideje bejelentették, s azt is tudtuk, hogy Elizabeth Banks rendezi, hogy a Universal 2015. május 15-én mutathassa be Amerikában, s most már azt is biztosra vehetjük, hogy legalább két főszereplő, a Beccát alakító Anna Kendrick és az Amyt játszó Rebel Wilson vissza fog térni.

A komédia egyik fontos része egyébként a zene volt. A film zenei anyaga háromszoros platinalemez lett több, mint egymillió eladott példányban (ezzel minden idők 18. legsikeresebb soundtrackje), míg a Cups című dalocskából 3 millió darabot adtak el különböző formátumokban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!