Szekeres Viktor

Mese nincs, lesz Gru 3

Az év egyik legsikeresebb filmje volt a Gru 2, így természetesen 3. rész is lesz, bár várni kell rá.

A Universal Pictures és az Illumination Entertainment a tegnapi nap folyamán bejelentette, hogy elkészítik a Gru (Despicable Me) harmadik részét. Ez persze nem meglepő, hiszen a tavalyi második rész Amerikában 368, a világ többi részén pedig 567 millió dollár bevételt gyűjtött. A bejelentés fő hírértéke inkább az volt, hogy a premierre 2017. június 30-án fog sor kerülni, vagyis négy évvel a második epizódot követően. Ez pedig mindenképp meglepetés, s arra is utal, hogy a stúdiót nem csak a gyors kaszálás érdekli.

Természetesen a döntésben az is szerepet játszik, hogy az animációs stúdió igen leterhelt mostanában, hiszen egyrészt dolgoznak a Gru spinoffján, a sárga minyonok idén bemutatásra kerülő filmjén, majd ezt követően, 2016. december 21-én egy teljesen eredeti filmmel fognak jelentkezni, melynek írója és rendezője Garth Jennings. És a tervek szerint 2017. november 17-én elkészítik saját Grincs-adaptációjukat (Dr. Seuss' How the Grinch Stole Christmas) is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • pakeszke #1
    tehat milyen lazak hogy 4 evre ra lokik ki a kovetkezo reszt viszont az is igaz, hogy kozte lesz meg egy masik u.n. spinoff, azaz a kovetkezo resz az 2 ev mulva lesz...