Szekeres Viktor

Megvan, mi lesz Harrison Ford új filmje

Tavaly négy filmben szerepelt Harrison Ford, idén csak a The Expendables 3-ban lesz benne. És jövőre?

Harrison Ford következő filmje a The Age of Adeline című romantikus dráma lesz a Lionsgate gyártásban. A legendás színész partnerei közül eddig Blake Lively-t és Ellen Burstynt jelentették be. A márciusban forgatásra kerülő alkotást Lee Toland Krieger rendezi J. Mills Goodloe és Salvador Paskowitz forgatókönyvéből, melyet Allison Burnett dolgozott át. A film története a 29 éves Adaline csodás életéről szól, aki azon kapja magát egy majdnem halálos kimenetelő balesetet követően, hogy megszűnt öregedni.

Harrison Fordot 2013-ban több filmben is láthattuk: nagy sikert aratott A 42-esben, közepesen szerepek a Végjátékban és megbukott a Paranoiával, s emellett feltűnt A híres Ron Burgundy legendája folytatásában, az Anchorman 2: The Legend Continues című komédiában. Legközelebb augusztusban, A The Expendables - A feláldozhatók harmadik részében lesz látható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #4
    "minden jó színész öreg"

    hát ez az. a díjaka még is a képzetlen, faarcú idióták és béna k.rvák kapják (akik nyilván a jóbarátokból tanulták a színészetet, mikor Joey megmutatja az alap érzelmeket). és ez csak rosszabb lesz.
  • AZUL #3
    karika volt neki sokáig... még anno mikro elvált akkor luggatta ki, asszem a 6 nap 7 éjszaka c film környékén...
  • evetke007 #2
    ...és a faxnak az a pötty fülbevaló
  • culas25hc #1
    De kibaszott kerek feje van :D:D Nem szeretem, hogy megöregedett!!! Minden jó színész öreg :(