Szekeres Viktor

Itt az első kép Ridley Scott Mózes-filmjéből

Russell Crowe 2014-ben Noé lesz, Christian Bale pedig Mózest fogja alakítani Ridley Scott filmjében.

Ridley Scott szokása szerint előző filmje befejezése után új forgatásába futott. Legújabb projektje az Exodus lesz, a premierjére 2014. december 12-én fog sor kerülni Amerikában. A történet természetesen Mózesről fog szólni, aki kivezette az izraelitákat Egyiptomból. A bibliai történet főszereplője Christian Bale lesz, mellette olyan színészeket láthatunk, mint Joel Edgerton, Aaron Paul, John Turturro, Sigourney Weaver és Ben Kingsley. A lenti kép az Empire magazin legfrissebb számában jelent meg.


A rendező továbbra is sokoldalúságát próbálja bizonyítani, hiszen az idei A jogász előtt, a Prometheus című scifit rendezte, azelőtt pedig történelmi kalandfilmet (Robin Hood), akcióthrillert (Hazugságok hálója), gengszterfilmet (Amerikai gengszter) és romantikus mozit (Bor, mámor, Provence). Ez persze hiába hangzik jól, a gond az, hogy filmjei hol sikeresek, hol buknak, hol bejönnek a közönségnek, hol nem - az elmúlt tíz évben például csak egy olyan filmet tett le az asztalra, melyet az IMDb-n legalább 7,5-re értékeltek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • heist #5
  Egy ilyen történelmi-típusú filmnél azt hiszem a minimum elvárás a korhűség. Akkor legyen szegecselt dzsekiben, és akkor az is mindegy...

  Nem ettől lesz 2/10-es ettől csak nevetséges lesz a film.
 • sempronius18 #4
  Nekem mind1 milyen a szakálla, csak írtam neki, hogyha beleköt a hajába akkor már sokkal helytállóbb volna ha a szakállába kötne bele.

  Amiért én nem szoktam sokszor szeretni az ilyen filmeket egyébként inkább az, hogy teljesen falsan mutatják be az adott kor társadalmát, szokásait és az emberek gondolkodását, de ez egyéni szoc probléma, kb ha anyira veszem komolyan, mint egy fantasy-t nincs gond.

  Mondjuk az még ebből fakadóan tényleg dühítő mikor mondjuk pár vérpistike megnézi a Starzos Spartacust aztán osztja az észt, mint ókori Róma szakértő.
 • zetortraktor #3
  Muris, hogy valaki ilyen hülyeségeken akad fenn. El tudom képzelni, hogy emiatt 2/10-ezik valaki egy filmet, ami, ha jó szakálla lenne, 9/10-es lenne.

  Nem zavaróbb, hogy a főszereplő nem Mózesre hasonlít, hanem Christian Bale-re?
 • sempronius18 #2
  Az még hagyján, de a szakálla is milyen milyen szépen fazonra van nyírva, a kor borotválási szokásait nézve az a nem semmi.

  Látom ez is egy történelmileg 100%-ig hitelesnek látszani akaró legenda feldolgozás lesz, mint a Robin Hood.
 • heist #1
  Mózesnek ilyen fazonra nyírt, beszárított frizurája lehetett?