Szekeres Viktor

Az új Godzilla is hivatalos előzetest kapott

Kifejezetten ígéretes film látszatát kelti az előzetes alapján a tavasz végén bemutatásra kerülő új Godzilla, mely a sokadik olyan nagy költségvetésű film, melynek rendezését egy független produkcióval befutó filmesre bízták.

Sok filmrajongó örömére a Warner Bros. Pictures és Legendary Pictures tegnap bemutatta az új Godzilla előzetesét, amiről nehéz lenne sok rosszat mondani, hiszen egyrészt nem túl részletekbe menő a trailer (vagy inkább teaser), másrészt pedig ennyi alapján kifejezetten ígéretesnek tűnik a film. Az ikonikus szörny május 16-án tér vissza az amerikai mozikba.


A filmet Gareth Edwards rendezte olyan színészek főszereplésével, mint Aaron Taylor-Johnson, Ken Watanabe, Elizabeth Olsen, Juliette Binoche, David Strathairn, Bryan Cranston és Sally Hawkins. A nagy kérdés a forgatás előtt az volt, hogy egy minimál költségvetésű filmet (Monsters) követően Edwards miképp lesz képes megbirkózni egy száz milliós produkcióval. Nos, a fentiekből úgy tűnik, hogy a rendező meg tudta oldani a feladatot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!