Szekeres Viktor

Mindenhonnan töröltetik az új Godzilla-film plakátját

Az új Godzilla csak jövő májusban érkezik meg a mozikba, s egyelőre még a reklámkampány sem kezdődött el, de a film egyik tervezett plakátja így is felkerült véletlenül a netre.

Hollywood nem tanul. Olykor előzetesek kerülnek ki idő előtt, máskor pedig plakátok. Pedig, amit megmutatnak egy szűk közönségnek, az jó eséllyel felkerül a közösségi oldalakra, s onnantól kezdve törlésekkel nem lehet elejét venni az információ elterjedésének. Most ez történt a 2014. május 16-án bemutatni tervezett Godzilla című film plakátjával, melyet Brazíliában fényképezett a Kaijucast egyik olvasója és osztotta meg pár száz Twitter-követővel.

A Godzillát ábrázoló plakátkép természetesen vírusszerűen elkezdett terjedni a neten. A Legendary Pictures pár órával később észbe kapott, s először Kaijucast Twitteréről szedették le a képet, majd a legnagyobb amerikai filmes oldalakról is. És ezen lépésekből arra lehet következtetni, hogy hiteles fotóról van szó. (A kép egyébként a Sao Paolói Grand Hyattben megrendezett The Licensing Expón készült.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #1
    Ez után nem tökmindegy? :)