Szekeres Viktor

Tarantino a következő filmjéről beszélt

Mivel Tarantino ráérzett egyik kedvenc filmes műfajára, a westernre készítői szempontból is, ezért cseppet sem meglepő módon következő rendezése is hasonlítani fog némiképp a Django elszabadulra. Persze az sem mellékes, hogy a tavalyi film hatalmas siker volt.

Úgy tűnik, hogy miután a Django elszabadul (Django Unchained) nagyon bevált Quentin Tarantinónak, a rendező marad a western műfajánál - legalábbis ezt mondta a műsorvezetőnek a The Tonight Show with Jay Lenó című késő éjszakai talkshow-ban. Mindez nem meglepő, hiszen a Django amellett, hogy Tarantino legsikeresebb filmjévé vált, még kritikuskedvenc is volt és 5 Oscar-jelölést is produkált. Ezek közül kettőt váltott díjra a film - egyet éppen maga Tarantino zsebelt be. Azt persze sem Jay Leno, sem a közönség orrára nem kötötte, hogy pontosan melyik is ez a westernfilm, azonban annyit azért elmondott, hogy nem a Django folytatásáról van szó.


Pedig valószínűleg a Django folytatása is sokakat érdekelne, hiszen a film világszerte 425 millió dollár bevételt termelt - Amerikában 163 milliót, Amerikán kívül pedig 262 milliót. A Djangót megelőzően a rendező legsikeresebb filmje egyébként épp az azt megelőző produkció, a Becstelen brigantyk, mely 321 millió dollár bevételt hozott a világ mozijaiban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Nabateus #2
    De gondoltak, de sok rendezonek mar az elso alkotasa is szaglik :)
  • hypno #1
    Egy rendező, aki nem nyögvenyelős, izzadságszagú folytatásokban gondolkodik.

    Nem gondolt még rá senki, hogy talán ezért is sikeres?