Szekeres Viktor

Jön a Torta 2 - Jason Stathammel

Mivel elkészült a Torta alapjául szolgáló regény folytatása, így semmi akadálya sincs, hogy folytatódjon a film. Még az sem okoz gondot a készítőknek, hogy Daniel Craig nélkül kell dolgozniuk, hiszen Jason Statham is kéznél van.

A Deadline értesülései szerint elkészítik a 2004-es Torta (Layer Cake) folytatását, a Viva La Madnesst. Nemrég vásárolták meg ugyanis J.J. Connolly, 2011-ben megjelent folytatásregényének megfilmesítési jogait. A tervek szerint azonban főszereplő-váltásra kerülne sor, ugyanis Daniel Craig nem térne vissza, a szerepét Jason Statham venné át. (Stathamet nemsokára a Harcban élve című filmben láthatjuk, jövőre pedig a Halálos iramban 7-ben és a The Expendables 3-ban.)


A majdnem tíz éves Torta érdekessége, hogy ez volt Matthew Vaughn első rendezése - a filmes korábban Guy Ritchie első rendezéseinek producereként volt csak ismert. S bár a film nem lett anyagi siker (mint ahogy Vaughn többi rendezése sem teljesített úgy a kasszáknál, ahogy elvárták volna), a rendező pályája szép ívet futott be, hiszen előbb a Csillagport, majd a Ha/Vert és végül az X-Men: Az elsőket készíthette el. Mindezt a közönség nagy örömére, hiszen az IMDb-s értékelések szerint mindegyik filmje legalább 7-es osztályzatot kapott, sőt, minden egyes rendezése jobban tetszett a nézőknek, mint az előző.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #1
    Remek film volt. Várom a folytatást.