Szekeres Viktor

Megvan a Bourne-sorozat ötödik részének rendezője?

Profi akciófilmes rendezőt szeretne megnyerni a Universal Pictures az ötödik Bourne-film, azaz a Bourne-hagyaték második részének megrendezésére. A főszereplő természetesen maradna, azonban a forgatókönyvet már más fogja írni.

A Variety értesülései szerint a Universal Pictures tárgyalásokat kezdeményezett Justin Linnel a Bourne-hagyaték folytatásának megrendezését illetően. Lin, aki a legutóbbi négy Halálos iramban-filmet készítette, az elmúlt időszak egyik legkeresettebb rendezőjévé vált, azonban azok a projektek, amikkel kapcsolatban emlegették, nem realizálódtak. Viszont úgy tűnik, hogy az új Bourne-film mindenképp el fog készülni, a kérdés már csak az, hogy vele vagy nélküle.

A legújabb Bourne-filmre természetesen vissza fog térni a Bourne-hagyaték főhősét, Aaron Crosst játszó Jeremy Renner, a forgatókönyvet pedig az az Anthony Peckham írja, aki legutóbb a Robert Downey Jr. főszereplésével készült Sherlock Holmes szkriptjéért felelt. Az, hogy elkészülhet a folytatás egyébként némi meglepetést jelent, hiszen a Bourne-hagyaték nem volt túlságosan nagy siker. A 125 milliós költségvetés mellett a Bourne-hagyaték 276 millió dollár bevételt termelt világszerte, 113 milliót Amerikában, a világ többi részén pedig 163 millió dollárt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!