Szekeres Viktor

Angliában játszódik a Támadás a Fehér Ház ellen 2 - itt a plakátja

Már plakátja is van a Támadás a Fehér Ház ellen második részének, melynek természetesen a hazai keresztségben is címet kell váltania, hiszen a visszatérő szereplők ellenére a történet Londonban fog játszódni.

Nem lehet azt mondani, hogy sokat késlekedett volna a FilmDistrict, hiszen alig pár napja derült ki, hogy folytatódik tavaszi sikerfilmjük, a Támadás a Fehér Ház ellen (Olympus Has Fallen), az egyik filmes vásáron már a második epizód plakátját is láthatta a nagyérdemű. Bár a forrás hivatalos, természetesen nem arról van szó, hogy ezzel a képpel kezdenék el reklámozni a filmet, mindössze a szakma és a vásárlók számára közzétett marketinges anyagról van szó.

Mint az a képről is kiderül, a folytatás már Angliában fog játszódni, címe pedig London Has Fallen lesz, és mindhárom főszereplő (Gerard Butler, Morgan Freeman, Aaron Eckhart) vissza fog térni. A forgatókönyvet ismét csak Katrin Benedikt és Creighton Rothenberger írja, a történet pedig egy londoni terroristatámadásról fog szólni - melyre az angol miniszterelnök temetésén kerül sor.

A tavasszal bemutatott 70 millió dollárba kerülő filmre egyébként 99 millió dollár értékben adtak el rá jegyet belföldön, amihez 62 milliós nemzetközi bevétel is társult.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #4
    Egyik sem vmi remek...
  • pixx #3
    Nekem tetszett, jobb volt, mint a Die Hard 5...
  • akyyy #2
    Támadás London ellen. nyilván.
  • xido #1
    Na a magyar címadók ezzel is úgy megjárták mint annak idején az Under siege 1-2 című filmek esetén..Úszó erődöztek,aztán kapkodtak,hogy milyen erőd legyen a folytatás..Itt is kell majd gondolkozniuk egy kicsit,mert London már nem a Fehér ház 2 :)