Szekeres Viktor

Tovább csökken az X-Faktor nézettsége

Még mindig az X-Faktor a legnézettebb magyar tévéműsor, azonban az RTL Klub valóságshow-ja iránt szép lassan csökken az érdeklődés. Múlt héten már 1,8 millió honfitársunkat sem érdekelte a dalolás, ráadásul a többség csak az eredményhirdetésre volt kíváncsi.

Még véletlenül sem kell aggódnia az RTL Klubnak, de az meglehetősen beszédes, hogy az X-Faktor nézettsége újabb csökkenést szenvedett el múlt héten. A valóságshow-t szombaton 1,71 millióan nézték, míg vasárnap 1,77 millióan, márpedig egy héttel előtte az előadásokra még 1,9 millióan, azt megelőzően pedig 2 millióan voltak kíváncsiak. Tavaly ugyanilyenkor a harmadik szezon aktuális epizódja majdnem 2,1 milliós nézettséggel futott.

A 18 és 49 év közöttiek alkotta kereskedelmi korosztályban is komoly visszaesés tapasztalható, a fiatalok érdeklődése is csökkent. Míg két és három hete rendre 800 ezer fölötti nézőszámot produkált a korcsoportban a reality, addig múlt héten az egyik adás már csak 730 ezret, a mostani epizódok pedig mindössze 630 és 742 ezret.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #2
    Mar unalmas....
    A picsat ( mentor ) meg szo szerint utalom benne...
  • paraszgyerek #1
    Nem csodálkozom - bevallom én is kíváncsi vagyok a produkciókra, de már emészthetetlen mennyiségű reklám és ömlengés van két produkció között, és a "mentorok" magánszámai sem érdekelnek, de még az sem hogy kit "szavaznak ki". Emiatt felvételről nézzük, áttekerve.
    Egyébként lassan ezt a kiszavazósdis körítést is el lehetne felejteni - lehetne inkább valami Szeszélyes évszakok-szerűség, reklám nélkül, dalokkal, jelenetekkel, némi standup-pal, műsorvezetéssel. Mert ezekre viszont, szerintem, volna igény.