Szekeres Viktor

Itt az új Rendőrsztori előzetese Jackie Channel

Megérkezett a Rendőrsztori 2013 előzetese, melyből kiderül, hogy el lehet felejteni az eddigi Rendőrsztorik komikusabb hangvételét, hiszen az új epizód sokkal komolyabb lesz. Remélhetőleg mi is láthatjuk majd a hazai mozikban.

Kínában karácsonykor, egész pontosan december 24-én kerül bemutatásra a Rendőrsztori legújabb epizódja, a Police Story 2013, melynek ismét Jackie Chan lesz a főszereplője, s mely remélhetőleg valamikor a hazai multiplexekben is látható lesz. Az eddigi epizódoknál sokkal komolyabb és sötétebb tónusúnak tűnő film új előzetese is megnézhető már.


Az új epizód abban is különbözni fog az eddigiektől, hogy azokban Chan hongkongi rendőrt alakított, most viszont egy kínait játszik. A filmet az a Ding Sheng fogja rendezni, aki már korábban is rendezett filmet Jackie Channel, mégpedig a 2010-ben bemutatott a katonát. Ezek mellett pedig még a nálunk kevésbé ismert Ying Han két epizódját jegyzi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #4
    Hat a New Police Stroy minden volt, csak nem poenos.:)
  • Zombee #3
    Az még hagyján, hogy Hongkongban kínaiak élnek, de ráadásul Kína része. De már a 2004-es epizódban is kínai rendőr volt, és nekem az se rémlik a moziból.
    Amúgy ha a Chinese Zodiac nem került moziba, akkor ez miért kerülne. Az Istenek fegyverzete legalább akkora kultcím itthon, mint a Rendőrsztori.
  • Wittgen #2
    "Az új epizód abban is különbözni fog az eddigiektől, hogy azokban Chan hongkongi rendőrt alakított, most viszont egy kínait játszik."
    Hüle kölök. Hongkongban is kínaiak éltek és élnek. Akkor is kínait játszott.

    Amúgy meg a poénosabb, de véres Rendőrsztori 1-2-3-hoz képest ez elég darkos drámának tűnik, attól függetlenül várom, a Chinese Zodiac is bejött az új filmjei közül, a Little soldier pedig nagyon jó kis háborús dráma volt.
  • hgaben90 #1
    Egy ideig gondolkoztam, hogy milyen adó az a Jackie Channel :D
    Mindenesetre egész jó az előzetes