Szekeres Viktor

Második részt kap a Támadás a Fehér Ház ellen

Némi meglepetésre második részt kap a Támadás a Fehér Ház ellen. Kérdés, hogy mi lesz a magyar cím, hiszen a történet Londonban fog játszódni, így nem lehet egy sima kettest a cím mögé biggyeszteni. Az írók és a főszereplők természetesen vissza fognak térni.

Amerikában kellemes meglepetést okozott bevétel tekintetében a Gerard Butler, Aaron Eckhart és Morgan Freeman főszereplésével készült Támadás a Fehér Ház ellen (Olympus Has Fallen). A 70 millió dollárba kerülő film hazájában le is pipálta vetélytársát, Roland Emmerich sokkal drágább Fehér Házas akciófilmjét, hiszen 99 millió dollár értékben adtak el rá jegyet belföldön, amihez 62 milliós nemzetközi bevétel is társult. A 160 millió dollárt meghaladó összbevétel pedig elég volt ahhoz, hogy a Millennium Films elkészítse a második részt.

A folytatás már Angliában fog játszódni, címe pedig London Has Fallen lesz, és a tervek szerint a három főszereplő is vissza fog térni. A forgatókönyvet ismét csak Katrin Benedikt és Creighton Rothenberger fogja írni, a történet pedig értelemszerűen egy londoni terroristatámadásról fog szólni - melyre az angol miniszterelnök temetésén kerül sor. A második epizódról még annyit lehet tudni, hogy a Butler által alakított Banning kap maga mellé egy MI6-ügynököt is. A forgatás májusban kezdődhet el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #1
    Várós.