Szekeres Viktor

Nézett volt itthon a Barcelona - Real Madrid

A világ talán két legnépszerűbb labdarúgóklubja, a Barcelona és a Real Madrid izgalmas összecsapása kiváló nézettséget hozott a Sport2-nek, amely célcsoportjában 15 százalékos közönségarányt ért el.

Szombaton 18 órától, a spanyol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában rendezték az El Clásicót, az FC Barcelona és a Real Madrid összecsapását. A Sport2 közvetítésére (17 órától 20:30-ig) a Nielsen Közönségmérés adatai alapján majd több százezren voltak kíváncsiak. A mérkőzés ideje alatt a sportcsatorna a fogyasztói szempontból legfontosabb, 18-49 éves férfiak körében 15 százalékos közönségarányt ért el, amivel a Sport2 az adott célcsoportban a második legnézettebb volt az RTL Klub mögött.

A találkozón a Barcelona hazai pályán nyert 2-1-re, a katalánok 28 ponttal állnak a tabella élén a 27 pontos Atlético Madrid és a 22 pontos Real Madrid előtt. A spanyol pontvadászatban legközelebb a március 23-i hétvégén rendeznek El Clásicót. De addig is lesz mit nézniük a rajongóknak, hiszen a Sport1 HD a Bajnokok Ligája következő, november 5-i játéknapján a Juventus – Real Madrid mérkőzést is műsorára tűzi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #1
    A Barca csak 3 bíróval volt erősebb...