Szekeres Viktor

Itt az Outpost 3 előzetese

Nem sok angol horrorsorozat éri meg a harmadik epizódját, de A helyőrségnek sikerült ez a bravúr. A Rise of the Spetsnaz címet viselő harmadik rész azonban nem valódi folytatás lesz, hanem előzmény történet. Minden más kiderül az előzetesből.

A 2008-as A helyőrség (Outpost) című angol akciófilmet meglepően jó fogadtatásra lelt a közönség körében, főleg eredetinek mondható történetének köszönhetően. A sikernek köszönhetően 2012-ben megérkezett a folytatás, A helyőrség: Fekete nap (Outpost: Black Sun), mely ugyan gyengébb lett, mint elődje, azonban még így is elviselhető, helyenként kellemes élményt nyújtott. Idén pedig megjelent a harmadik rész, az Outpost: Rise of the Spetsnaz, melynek itt látható az előzetese.


A náci zombik rajongói minden bizonnyal nem fognak a trailerrel vesződni, inkább felírják maguknak a filmet a "nézős" alkotások közé. Annyit érdemes tudni erről a harmadik epizódról, hogy előzmény lesz, láthatjuk a természetfölötti hadsereg katonáinak eredetét, s miként arra a cím is utal, szemtanúi lehetünk összecsapásuknak az orosz különleges katonai alakulattal, a Spetsnazzal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dynamic #1
    Bár nem nagy dicsőség, de igazán megemlíthetted volna, hogy Kamarás Iván az egyik főszereplő. A trailerben is többször feltűnik.