Szekeres Viktor

Elpártoltak a nézők az RTL Klub egyik nagy durranásától

Hiába az X-Faktoros felvezetés, a Vundersőn és Zuperszei második adását alig 800 ezren nézték vasárnap. Mindez azt jelenti, hogy a premier nézőinek mintegy 25%-a úgy döntött, hogy nem éri meg a műsor a rá szánt időt. 3/4-ük viszont marad, ami ugyancsak beszédes.

Úgy tűnik, hogy nem a levegőbe beszéltek azok, akik azt mondták, hogy nem tetszett nekik a Vundersőn és Zuperszexi című RTL Klubos talkshow-szerűség nyitó adása. Ugyanis míg Sebestyén Balázs és Vadon János új műsorának első részét több, mint egymillióan követték figyelemmel, a második epizódra komoly mértékben, több, mint 20%-kal, 810 ezerre esett vissza a nézettség a teljes lakosság körében. Még nagyobb csapást szenvedett el a műsor az RTL Klubnak igazán fontos, 18-49 éves korcsoportban, ugyanis közülük a premier 531 ezer nézőjéből mindössze 388 ezer adott esélyt a második epizódnak.

Természetesen mindez a közönségarányokban is megmutatkozott. Hiába nézte a vasárnap este tévézők 37%-a az X-Faktort, a talkshow-ra már csak 20%-uk maradt, márpedig ez is visszaesés az első rész majdnem 25%-os share-jéhez képest. Hasonlóképpen a kereskedelmi korosztály közönségaránya is csökkent, a premier 27,4%-át követően a folytatás már csak 21,4%-os SHR-re volt képes.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Andrevv #6
    Szerintem tisztáznod kellene magadban néhány dolgot. Nem azt mondtam, hogy buta emberek nézik, mert mindenki nem lehet okos és sokan nem tehetnek arról hogy butábbak másoknál. Ez a műsor pedig annyira agysorvasztó, hogy aki ezt nézi és szórakoztatja, ott már komolyabb problémák vannak, nem csak a butaság. Hülye emberekre pedig nincs szüksége a világnak. Ezt a műsort kb ugyanazok az egyedek nézik mint az éjjel nappal bunkopestist (nem érdemli meg a város nevét). Én nem tartom magam okosnak, de butának sem. A te hozzászólásod alapján te értelmesnek és okosnak tartod magad, az sem baj, csak ne légy hülye, mert azok is okosnak szokták tartani magukat ;)
  • kalapos01 #5
    Miért sajnálatos? Ha kevés hülye lenne, akkor sok okos lenne és akkor téged tartana majdnem mindenki hülyének.

    Persze, aki képes lehülyézni valakit, mert egy tévéműsort néz, annál hülyébb nem sok van. Így értelmes ember nem gondolkodik.
  • Armagedown #4
    15 percet bírtam nézni, azt is csak azért mert reméltem hogy jobb lesz. Hát nem lett az.
  • Andrevv #3
    Belenéztem, de tényleg hulladék, hülyéknek csinálták. Sajnálatos, hogy ilyen sok hülye van aki nézi...
  • kalapos01 #2
    Először is: te komolyan megnézted? Hát, erre nem tudok mit mondani, de komolyan arra célzol, hogy ami hulladék, azt nem szokták nézni a nézők? Milyen világban élsz?

    Ez elég hülye logika.
  • Adam815 #1
    Nincs ezen meglepő, egy hulladék az a műsor. Nagy durranásnak nevezni ezt a valamit...