Szekeres Viktor

Plakátot kapott a The Raid második része

Nemsokára fel fog filmfesztiválokon tűnni a Rajtaütés folytatása, a The Raid 2: Berandal, a nagy kérdés azonban az, hogy mikor kerül bemutatásra a mozikban, illetve, hogy hozzánk mikor ér el. Szerencsére a filmet ugyanaz rendezi és írja, mint aki az első epizódot.

Az elmúlt évek egyik legelismertebb akciófilmje volt A rajtaütés (The Raid: Redemption), a sikert pedig természetesen folytatás követi. A The Raid 2: Berandalt idén forgatták ugyancsak Indonéziában és a tervek szerint 2014-ben fogják bemutatni a mozik. A film történetéről nem lehet sokat tudni, mindössze annyit, hogy két órával az első epizód befejezése után fog játszódni. De ha mindez nem lenne elegendő, akkor meg lehet nézni az első hivatalos, kedvcsináló plakátot.

Klikk
ide!

A rendező és az író szerencsére ismét a walesi Gareth Evans lesz, akire minden bizonnyal nemsokára le fog csapni Hollywood. (A rendező egyébként a két Raid-film között a V/H/S 2 Safe Haven című epizódját is elkészítette.) A(z egyik) főszereplő az első filmből megismert Rama lesz (Iko Uwais), s mindenképpen érdemes azt is megemlíteni a filmmel kapcsolatban, hogy eredetileg trilógiának volt tervezve, de egyelőre a harmadik rész sorsa még nem dőlt el, bár nehéz elképzelni, hogy a The Raid 2 fogadtatása ne legyen pozitív.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!