Szekeres Viktor

Megvannak a Jurassic Park 4 főszereplői?

Nemsokára elkezdődik a negyedik Jurassic Park-film, a Jurassic World forgatása, s ennek megfelelően már meglehetősen előrehaladott állapotban jár a casting folyamata. Lapértesülések szerint a főszereplőket is megtalálták.

A The Wrap információi szerint Josh Brolin lehet a Jurassic Park-sorozat tervezett negyedik részének, a Jurassic Worldnek az egyik főszereplője. A Universal Pictures még nem között szerződést a színésszel, de állítólag már folynak vele az egyeztetések és tárgyalások. Ha lehet hinni a lap értesüléseinek, akkor a további szerepekre Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins és Nick Robinson esélyes.


A Universal Pictures pár hete jelentette be, hogy a sokak által várt Jurassic World 2015. június 12-én kerülhet bemutatásra Amerikában, természetesen 3D-s formátumban. S bár Steven Spielberg is részt fog venni a produkcióban, a filmet nem ő fogja rendezni, hanem az a Colin Trevorrow, akit mindössze a tavalyi Kockázatos túra készítőjeként ismerhetünk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • portable2 #6
    jó lenne ha "Szem Nill" is benne lenne
  • zetortraktor #5
    Ezért írja, hogy az első 3 részt figyelembe véve ha nem ő rendez, nem lesz nagy szám.
  • Zombee #4
    Már a harmadikat sem Spielberg rendezte. Nekem tetszett amúgy az összes, bár Michael Chricton regényéhez az elsőnek van a legtöbb köze. A második részben már semmi tudományos sincs, ráadásul a végére sem kellene a King Kong koppintós jelenet, olyan nincs egyik regényben sem, és eleve baromság. A harmadik sima dínós kalandfilm, annak nem rossz, de nem nagy valami.
  • Wittgen #3
    Az első 3 részt tekintve, ha nem Spielberg készíti, akkor nem lesz nagy szám, nekem pl csak az első két rész klassszik, a harmadik csak futottak még kategória. Ezt is ilyen noname figura készíti, ehh....
  • Jrex #2
    Folytatás lesz, szóval gondolom napjainkban fog játszódni. Sajnos a régi szereplők nemigazán szeretnének szerepelni benne, bár Jeff Golblummal még assszem folynak a tárgyalások.
  • bmw #1
    Regi szineszek kozul vaki? Vagy mikor fog ez jatszodni?