Szekeres Viktor

Folytatódik az egyik jobban sikerült tavalyi horrorfilm

Ugyan Az egyezség nem volt nagy mozis siker, a hazai multiplexekbe el sem jutott, azonban a lakossági piacon kifejezetten jól szerepelt, ezért meglehetős villám tempóban el is készítették a második részt.

Az már korábban kiderült, hogy folytatódik Az egyezség (The Pact) című horrorfilm, de most már amerikai forgalmazója is van, hiszen az IFC Midnight megvásárolta az erre vonatkozó jogokat. A The Pact 2-t a távozó Nicholas McCarthyt váltó Dallas Hallam és Patrick Horvath írta és rendezte, a főbb szerepekben pedig olyan színészeket láthatunk, mint Camilla Luddington, Patrick Fischler, Scott Michael Foster, Haley Hudson, valamint az első epizódból megismert Mark Steger és Caity Lotz.


A második rész története a hírek szerint alig pár héttel az első epizód történéseit követően játszódik, főhőse egy June nevű lány lesz, akinek az utolsó részletig kiszámított élete felborul a meglehetősen élethű rémálmainak köszönhetően. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor kerül mozikba a film, de a 2014-es premierdátum valószínűsíthető. A hazai bemutatót természetesen csuklóból elvetnénk, de miután az Insidious második részét is úgy láthatjuk, hogy az első nem volt moziban (sőt, semmilyen formában nem láthattuk magyarul), így nem lehet kizárni semmit.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!