Szekeres Viktor

Tarantino szerint ezek az év eddigi legjobb filmjei

Az év legnagyobb anyagi bukása és az idei legnagyobb kritikuskedvenc is bekerült a Quentin Tarantino által legjobbnak tartott 2013-as filmek közé, mely listán az év hátralévő részének premierjei nem szerepelnek.

Sok neves filmes személyiség szokott az újságírókhoz hasonlóan toplistázni, azonban a legjobb filmek felsorolására általában év végén szokott sor kerülni Quentin Tarantino listáját is általában közölni szoktuk a téli időszakban, azonban a népszerű rendez ezúttal már ősszel közzétette, hogy szerinte eddig mik voltak az év legjobb filmjei.

A közölt lista nem annyira rangsor, hiszen Tarantino ABC-sorrendben említi a filmeket, melyek egy részét már itthon is láthattuk. Természetesen szerepel a legjobb tíz között a héten bemutatott Gravitáció is. Ezek mellett nagyon bejött Tarantinónak a kritikusok és a közönség által is lehúzott Kick-Ass 2, a hatalmasat bukó, de a közönség szerint teljesen korrekt A magányos lovas, valamint az év legsikeresebb horrorfilmje, a Démonok között is. Az itthon látott filmek közül a rendező még a Woody Allen-féle Blue Jasmine-t emelte ki, valamint az év valóban egyik fénypontját jelentő Mielőtt éjfélt üt az órát.

A nálunk még nem látható filmek közül Tarantinónak nagyon bejött az Afternoon Delight Jill Solowaytől, a Drinking Buddies Joe Swanbergtől, a Frances Ha Noah Baumbach, valamint a Seth Rogen-féle Itt a vége, melyet októbertől láthatunk a magyar multiplexekben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!