Szekeres Viktor

Európában forgatják a 24 új szezonját

A 24: Live Another Day készítői nem vicceltek, amikor a 24 újragondolásáról beszéltek az új széria kapcsán. Tegnap ugyanis kiderült, hogy a történet ezúttal nem Amerikában fog játszódni, hanem Európában, többek között Londonban.

A Twentieth Century Fox Television, az Imagine Television, illetve a Fox csatorna közös közleményben jelentette be tegnap, hogy Londonban fogják forgatni a 24 című sorozat rebootját, a 12 részes 24: Live Another Dayt. Az újraindításra kerülő sorozat munkálatai januárban fognak elkezdődni Angliában, a történetről pedig egyelőre csak annyi derült ki, hogy négy évvel a nyolcadik szezon eseményeit követően játszódik.

A 24: Live Another Day a tervek szerint tavasszal startol el az amerikai Fox csatornán. A sorozat védjegyének számító valós idejű felépítés természetesen megmarad, de ezúttal 12 epizódban fogják lefedni egy nap eseményeit a készítők. Mindez azt jelenti, hogy az epizódok között időugrások lesznek. Kiefer Sutherland mellett a sorozatban a korábbi szereplők közül kiemelt szerepet fog kapni Mary Lynn Rajskub (Chloe), William Devane (James Heller) és Kim Raver (Audrey) is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #2
    Tobb resz kellene.:)
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Hoppá!
    Ez jónak tűnik.
    Audrey-nak nem annyira örülök, de Chloe nélkül a 24 reboot számomra elképzelhetetlen lett volna.