Szekeres Viktor

Nagy változások a Z világháború 2 előtt

Brad Pitték már a Z világháború folytatásának történetén agyalnak és nemsokára megkezdődhet a forgatókönyvíró keresése is, de az már most biztosnak tűnik, hogy az első részt rendező Marc Foster nem tér vissza az új epizódra.

Senki sem hitte volna, hogy a forgatási zűrökről szóló baljós előjelű beszámolók ellenére a Z világháború (World War Z) bankot fog robbantani, mégis nagy sikert aratott a Marc Foster által rendezett, Brad Pitt főszereplésével készült akciófilm. A film világszerte eddig 539 millió dollárt termelt, s nem csoda, hogy Pitték már dolgoznak is a folytatáson, bár a Paramount Pictures-től hivatalosan még nem kapott zöld lámpát a produkció.

A második résszel kapcsolatosan egyelőre annyit lehet tudni, amit Pitt a napokban nyilatkozott a The Hollywood Reporternek. Ezek szerint a színész producertársaival jelenleg az ötletelés fázisában jár, a tervezett történet különböző verzióit térképezik fel és vitatják meg, hogy milyen úton érdemes elindítani a folytatást. Konkrétum persze még nincs, mindössze annyit vehetünk biztosra, hogy az első epizódot rendező Marc Foster nem lesz része a produkciónak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jawarider2 #3
    "Piitt"
  • Meridian #2
    de hát el sem mentek... ott vannak még, bazmeg... :D
  • goldmember #1
    Segítek az agyaláson nekik: Megint jönni kell a zombiknak bazmeg.