Szekeres Viktor

Előzetest kapott az új Jack Ryan-mozifilm

A tél egyik nagyszabású akciófilmje lehet a Jack Ryan: Árnyékügynök, melynek megérkezett az első előzetese, melyben először láthatjuk, hogy Chris Pine miképp próbálja életre kelteni Tom Clancy legendás karakterét.

Nem túl szerencsés időpontban kezdte meg a Paramount Pictures az új Jack Ryan-film, a Jack Ryan: Shadow Recruit reklámozását, hiszen a címszereplő karakterének kitalálója, Tom Clancy éppen a napokban hunyt el. Azonban a marketingkampány kezdését már hónapokkal ezelőtt kitűzték, azt is jó ideje lehetett tudni, hogy az előzetes mely filmek előtt kerül bemutatásra, így visszakozni már nem lehetett.


A film, mely itthon Jack Ryan: Árnyékügynök címmel január 16-án kerül bemutatásra, december 25-étől lesz látható az amerikai mozikban. Alec Baldwin, Harrison Ford és Ben Affleck után Chris Pine alakíthatja Jack Ryant, aki a róla szóló könyvsorozatban CIA-ügynökből az amerikai elnöki pozícióig küzdi fel magát. A Kenneth Brannagh által rendezett filmben Pine partnerei olyan színészek lesznek, mint Keira Knightley, Kevin Costner, Peter Andersson, David Paymer és Colm Feore, de maga a rendező is feltűnik egy fontos szerepben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!