Szekeres Viktor

Megvan, mikor láthatjuk a Förtelmes főnökök 2-t

A Förtelmes főnökök folytatása az első résszel ellentétben nem nyári film lesz, hanem Hálaadáskor kerül bemutatásra az amerikai mozikba. A projekt körül egyébként még mindig elég nagy a titkolózás, nem tudni, hogy a három főszereplőn kívül kik fognak szerepelni benne.

Az már korábbi hírünkből kiderült, hogy elkezdődött a Förtelmes főnökök (Horrible Bosses) második részének forgatása, most pedig arra is fény derült, hogy mikor nézhetjük meg a 2011 nyarán bemutatott sikerkomédia második részét. A New Line Cinema ugyanis hivatalosan is bejelentette, hogy az amerikai premierre 2014. november 26-án fog sor kerülni, vagyis nyár helyett inkább a Hálaadás ünnepi időszakát veszik célba. Erre az időpontra egyelőre csak egy másik bemutató van kiírva, a Fox stúdió Home című idegeninváziós animációs filmje kerül még ugyanekkor a mozikba.

Forgatáskezdés ide vagy oda, egyelőre még mindig nem lehet tudni, hogy a három visszatérő főszereplőn (Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis) kívül kik fognak játszani a Förtelmes főnökök 2-ben, illetve még az is titok, hogy miről fog szólni a történet. Az viszont biztos, hogy ezzel a kiemelt premieridőponttal a folytatás bevétel tekintetében lepipálhatja az első részt, mely Amerikában 118, a világ többi részén pedig 92 millió dollár bevételt termelt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Nekem az első rész sem tetszett, talán 1x nevettem rajta, vígjátéknak gyenge volt.