Szekeres Viktor

Jöhet A szállító 4-5-6

Luc Besson továbbra is nyereségesnek látja A szállító-franchise-ot, így nem csoda, hogy addig akarja ütni a vasat, amíg az meleg. Főleg, hogy produkciós partnerként beszállt a projektbe egy kínai stúdió is, minek köszönhetően az egyik új epizód az ázsiai országban készülne el.

Itthon csütörtökön mutatták be Luc Besson legújabb filmjét, a Vérmeséket, s ezzel kapcsolatosan jutott eszünkbe, hogy nem ejtettünk szót ezen hasábokon a rendező-producer májusi bejelentéséről. Így aki nem találkozott volna szembe máshol a hírrel, azzal ezúton tudatjuk, hogy A szállító harmadik részével, illetve a tévésorozattal nem fejeződött be a népszerű franchise, hiszen Besson további filmeket tervez, szám szerint legalább hármat.

Ezeket természetesen Luc Besson cége, az EuropaCorp, valamint a kínai Fundamental Films készítené, ami egyben azt is jelentené, hogy A szállító következő három epizódjának egyike teljes egészében Kínában játszódna. A döntés nem meglepő, hiszen az elmúlt években hatalmas robbanás ment végbe a kínai mozis piacon, minek köszönhetően az ázsiai ország több hollywoodi film finanszírozásába is beszállt, s úgy tűnik, hogy az európai produkciók sem hagyják őket hidegen.

A szállító 4., 5. és 6. része egyenként 30-40 millió dolláros költségvetéssel bírna, de azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy Jason Statham visszatér-e a főszerepre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)