SG.hu

Vezeték nélküli hálózatot biztosít az autókhoz az AT&T

Az Ericsson és az AT&T megállapodást kötöttek az Ericsson Connected Vehicle Cloud megoldás által működtetett termékek és alkalmazások csatlakoztathatóságának javítására.

A kiadott sajtóközlemény szerint a megállapodás jobb felhasználói élményt biztosít és előmozdítja a gépjármű számítási felhő fejlődését azáltal, hogy egyszerűbbé teszi a gépjárműben található technológiák csatlakoztatását, valamint új utat teremt a következő generációs fogyasztói élmény felé. "Azért hoztuk létre az AT&T Drive platformot, hogy a gépkocsigyártók rendelkezésére bocsássuk az iparág legkiválóbb termékeit, innovatív megoldásokat, termékeket kínálva. Az Ericsson fontos szereplő ebben a szolgáltatási platformban" - mondta el Chris Penrose, az AT&T Mobility vezető alelnöke. "Az Ericsson jármű számítási felhő megoldása a csatlakoztatott járműtermékekben és alkalmazásokban rejlő valós potenciált használja ki."

A Connected Vehicle Cloud megoldás az Ericsson Service Enablement Platform termékére épül, és a gépkocsivezetők és az utasok számára közvetlenül a gépkocsi központi képernyőjén elérhető alkalmazásokat kínál. A fogyasztói szolgáltatásokra vonatkozó példa többek között a járművek szervizelését szükségessé tevő problémák érzékelésének képessége, a szervizidőpontok automatikus lefoglalása, a járművön belüli Wi-Fi-re való csatlakozás és igény szerinti információs és szórakoztató szolgáltatások. A Connected Vehicle Cloud az Ericsson M2M szolgáltatási képességeit és OSS/BSS termékválasztékát használja, és a szabványos számítási felhő infrastruktúrákon alkalmazható. Egyszerűen integrálható a CRM és szolgáltatáskezelő rendszerekben és hatékonyan működtethető az Ericsson Managed Services (Ericsson menedzselt szolgáltatások) segítségével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!