Gyurkity Péter

Asus Padfone 2 rajt, HTC árak

Az Asus a jelek szerint október közepén rántja le a leplet a második Padfone hibridről, amely nagyobb kijelzővel érkezik. Más források a HTC által most bemutatott Windows Phone 8 készülékek árát tették közzé.

Az Asus kiküldet meghívóját az érintett feleknek, a Padfone 2 közeli rajtjára hívva fel azok figyelmét. Eszerint a rendezvényre október 16-án kerül majd sor, mégpedig egyszerre két helyszínen, Milánóban és Tajpej városában. A képen látható a készülék egy részlete, ám a hivatalos információk várhatóan csak a bemutatón válnak elérhetővé.

Ez nem akadályozta meg egy kínai fórum tagjait, hogy a csomagolás állítólag teljes listáját is közzétegyék, lerántva a leplet a hardveres összetételről. Amennyiben megbízható a felvétel, a Padfone 2 egy meglehetősen nagy, 4,7 hüvelykes érintőképernyőt kapott, amelyet az LG Optimus G esetében már megismert négymagos Snapdragon S4 Pro processzor egészít ki, LTE támogatással, 2 GB RAM kíséretében. Az A68 típusjelzés valódinak tűnik (az eredeti változat esetében ez A66 volt), némi problémát jelent azonban, hogy a képen Super AMOLED kijelző szerepel, miközben a listában Super IPS kapott helyet.


A HTC 19-én mutatta be új okostelefonjait, amelyek minimalista módon Windows Phone 8S és 8X névre hallgatnak. Egyedül a várható árakat felejtették el közölni az érdeklődőkkel, így ezekről azonnal vita kerekedett. A brit Clove azonban nem bírta tartani a száját, eszerint a szigetországban a 8X 400 fontot kóstál majd (adózás után), a 8S pedig 225 fontba kerülne. A megjelenés november elején esedékes, ebben több szolgáltató is részt venne.

Ami a francia árakat illeti, itt maga a HTC volt hajlandó reagálni a felvetésekre. Ebből az tűnik ki, hogy a 8X 500, a 8S pedig 340 euróba kerül majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Pinyó #3
    Szerintem meg pont azért jó mert nem win van rajt :) És szívesen elfogadnék egyet tartós tesztre.
  • okosan gyerekek #2
    ...így is, annyit kell majd a kedves tulajdonosoknak legózniuk vele, hogy utálni fogják, az tuti...
  • okosan gyerekek #1
    ezt a Padfone-t akkor lehetne komolyan venni, ha asztali Windows 8-cal jönne, ez így vicc... inkább egy telefon, meg egy Taichi.