Szekeres Viktor

Nicolas Cage új akciófilmben égeti magát - itt a friss előzetes

Ezúttal Nicolas Cage-nek rabolják el a lányát, azonban mielőtt Liam Neesonként betorzulna, megpróbálja teljesíteni az emberrablók követeléseit. A Stolen őszi premier lesz.

Milyen lesz előzetes alapján a Stolen?
  • Király.
  • Übergáz.
Ha 2012 helyett 2009-et írnánk, akkor azzal kezdenénk egy ilyen hírt, hogy akár fogadásokat is lehet kötni arra, hogy Nicolas Cage új akciófilmje, a Stolen a meglehetősen szeszélyes teljesítményre képes színész főszerepei közül a sikeresek vagy a leszereplők közé fog tartozni. Akkor ugyanis még az volt a jellemző Cage-re, hogy felváltva nyúlt bele a tutiba (A nemzet aranya, Szellemlovas, A képlet) és bukott hatalmasakat (Next - A holnap a múlté, Bangkok Dangerous, Rejtélyek szigete). Azonban mostanság a színész bukást bukásra halmoz bevétel tekintetében, legutóbbi négy filmje sorban 24 ezer (Túszjátszma), 411 ezer (A bosszú jogán), 11 millió (Féktelen harag) és 52 millió dollár bevételt hozott - utóbbi nem is lett volna rossz, ha nem az első részével 115 millió dollárt termelő Szellemlovas folytatása lett volna.


A Millennium Films szeptember 14-én fogja bemutatni a Stolent Amerikában, ehhez képest elég meglepő, hogy kevesebb, mint egy hónappal a premier kezdték el adni az előzetest - cseppet sem meglepő módon a rendező, Simon West augusztusi filmje, a The Expendables - A feláldozhatók 2 kópiái előtt. A nemzetközi közönség (Amerikán kívül egyébként is sikeresebb a színész) persze már korábban kapott egy valamivel hosszabb trailert a Stolenből. (A filmben egyébként Cage mestertolvaj karakterének elrabolják a lányát és 10 millió dollárt követelnek tőle - utóbbit csak úgy tudja megszerezni, ha kifoszt egy bankot.)


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #14
    Odaírtam hogy szerintem. Ami azt jelenti hogy ez az én véleményem. Mindenki mást tart jónak. Nekem nem jönnek be a filmjei és kész. Bár a Fegyverneppert pont kihagytam a felsorolásból mert az még tetszett.
  • immovable #13
    Ócska színész ócska filmekben.
  • dresden1 #12
    Az a nem semmi, hogy valaki ilyen filmeket tart jónak. Miközben Cage Oscart kapott a Las Vegas végállomásért és olyan fasza filmekben szerepelt, mint a Rablóhal, az Arizónai ördögfiúka, a Veszett a világ (legnagyobb!), a Fegyvernepper vagy Az időjós. Vagy a Ha/ver. Vagy a Mocskos zsaru 2 is remek volt.
  • tomboy013 #11
    Szerintem Cage oltári béna színész. Állandóan 1 arcát mutatja minden egyes filmben. Olyan mint Steven Seagal. Megkövezhettek de az Ál/arc-on meg a Képleten kívül én még 1 jó filmet sem láttam amiben ő volt. Nah még talán régen a Tolvajtempó ami tetszett. Mikor a Szellemlovas 2. részében átalakult menet közben a motoron komolyan ledöbbentem. Még egy ZS kategóriás színész is értelmesebben csinálta volna szerintem. Kb 10 percig döbbenet ült az arcomon utána kikapcsoltam. Szánalom ez a fickó már. Nem csoda hogy nem adnak neki normális szerepet. Jó szerep jó színésznek jár, szar szerep pedig bénáknak.
  • Inquisitor #10
    De hiába jó színész ha olyan "a haverom sógora írta ezt a fasza forgatókönyvet kérlek vállald el, a producert már sikeresen megzsaroltam" filmekben játszik. Egy Boszorkány vadász vagy egy Varázsló tanonc szar marad a csili-vili effektek után is ha f*x az algatörténet meg a forgatókönyv ... és az összes többi színész. Mostanában DeNiro még az aki egyre több gáz filmben tűnik fel és egyedül nem tud feljavítani ő sem egy gagyi filmet.
  • bmw #9
    Jo lesz ez.:)
  • cateran #8
    "és 52 millió dollár bevételt hozott - utóbbi nem is lett volna rossz, ha nem az első részével 115 millió dollárt termelő Szellemlovas folytatása lett volna. "
    Tenyleg ennyire nehez ertelmezni 1 ilyen mondatot? Tenyleg? Maradjunk a tomondatoknal inkabb, sot menjunk meg annal is lejjebb? Mondjuk ezen a szinten?:
    "– Hő!
    – Gyüttem.
    – Aha.
    – Osztán?
    – E’ vagyok…
    – Node?
    – Aha.
    – Osztán?"
    (John Caldwell:A Kaosz Eve)
  • TreDoR #7
    24 ezer: Túszjátszma
    411 ezer: A bosszú jogán
    11 millió: Féktelen harag
    52 millásnál nem írt címet, csak utána, hogy ez a szellemlovas folytatása volt.
  • Zombee #6
    Mivel a cikknek egyébként sincs sok értelme, kibővítem: a Túszjátszma valóban nagyon kevés pénzt hozott, mivel az imdb szerint 10 vásznon mutatták be az egyébként 35 millióba kerülő filmet. A Bosszú jogán 231 vásznon ment, azt az USA-n kívül is bemutatták, hasonlóan nagy számú moziban.
    Az is látszik, mennyit ér az imdb pontszám, 16 ezer szavazat alapján 6.1 a Bosszú jogán, míg az Alkonyat filmek közül is a sikerük ellenére csak egy jutott ötös átlag fölé.
    A Féktelen harag ráadásul szerintem marhajó kis ökörség lett, érthetetlen az a gyenge bevétel, ráadásul 3D-s a film.

    Ez a rész a cikkben nem világos:
    "legutóbbi négy filmje sorban 24 ezer (Túszjátszma), 411 ezer (A bosszú jogán), 11 millió (Féktelen harag) és 52 millió dollár bevételt hozott - utóbbi nem is lett volna rossz, ha nem az első részével 115 millió dollárt termelő Szellemlovas folytatása lett volna. " A Féktelen harag nem hozott 52 milliót, és nem volt a Szellemlovas folytatása. Annak idén készült el a második része, ami viszont bőven megtérült, annak ellenére is, hogy első ránézésre az tényleg szar film, bár ezt sem lehet Cage nyakába varrni. Maradjunk annyiban, hogy következetlen, igazságtalan, és türhő dolog rögtön azzal jönni, hogy Cage új akciófilmben égeti magát.
  • AZTA #5
    Túszjátszma 24ezer dollár? Azért nem volt az se olyan rossz film..