Ötvös Tibor

Magyar alkotás a Kickstarteren

A Kickstarter jelenséget korábban már részletesebben is kiveséztük, de ma ismét érdemes lesz visszatérnünk rá.

Egy magyar projektre hívták fel ugyanis a figyelmünket, mely a HeXit címet kapta és műfaját tekintve egy klasszikus point-and-klick kalandjáték lesz sci-fi környezetben. Érdekesség, hogy Windows mellett Linux verziót is tervez Borbély Gyula, a projekt vezetője.


A csapat nem kezdőket gyűjtött maga köré. A projekten dolgozik Horváth Péter (Crysis: Warhead, Warhammer, Terminator 3), Horváth Péter (Police SImulator 1-2, Traffic Manager), Staudt Ágnes (Armies of Exigo, Crysis: Warhead) és Pozsgay Gyula (Nadirim, Warhammer).

A HeXit 75 ezer dollárt szeretnének összeszedni, ebből jelenleg 13 ezer van meg. A gyűjtésre van még 21 nap és az első trailer alapján nem elképzelhetetlen, hogy sikerül a dolog. Mi szurkolunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #13
    ha ugy kezded hogy :Miböl gondolod hogy azzal csinálták, az ilyen Mer szerinted helyett akkort talán megkimélheted az emberek alpáribb stilusátol
    beszólogat meg még állszent is, nem mellesleg nem kell a legdrágább szoftverkörnyezet, ingyenes programok közt is vannak kivállóak, ami ebböl hiányzik az a befektetett munka......
  • IMYke2.0.0.0 #12
    Veled ellentétben én nem teszek pontokat, ahová kedved szerint illeszthetsz általam szándékozott, általad elképzelt személyeskedő megjegyzéseket - az úgy látszik a Te stílusod -, hanem csak annyit mondok, hogy kicsit talán el kellene merengened, hogy vajh' miért is "kickstarter" a projekt, és miért nem azonnal a legdrágább szoftverkörnyezetben készültek az animációk...
    Nyugodtan mellőzheted a válaszolást, ha olyan stílusban tennéd, mint tetted az előzőekben...
  • Merces #11
    szerintem biztos azzal csinálták, mert igen a nő a videóban brutálissan sablon poser face, és megkockáztatom hogy a katonákat is azzal renderelték ezt meg a gagyi mozgásbol gondolom, de szerintem te biztos tudod, hogy én mihez értek és mihez nem.............ide egy személyeskedő megjegyzést illesz be bátran vállogathatsz a durvábbak közül, nem jókedvemben kritizálom a magyar játékokat hanem mert egyre igénytelenebb szarok.
  • IMYke2.0.0.0 #10
    Mert szerinted biztos azzal csinálták...
  • Merces #9
    Poserrel csinyált karakterek , egy point and click játékban, vazze ez már szégyen.......nyócelemis pistike szinvonal....
  • IMYke2.0.0.0 #8
    Ez így van. Nem is róttam fel hibának, csak észrevettem, hogy sok anime-áthallás van a trailerben :)
    Várom, sikerrel járnak-e, mert érdekesnek tűnik a játék.
  • Sippie #7
    a gits nekem is egyből eszembe jutott, van egy kis nyúlás belőle. Dehát ezvan, a jobbtól nyúlni nem szégyen, azt mondják :)
  • narumon #6
    Indíts egy projectet. A Kickstarteren te is indíthatsz szinte bármilyen témában projectet. Ne dumálj, hanem cselekedj! Vagy dumálni könnyebb?
  • IMYke2.0.0.0 #5
    Csak három anime címet írok le, ami eszembe jutott a trailer megnézése közben (akik látták az összeset, azok tudják, mire gondolok):
    1 - "Ghost in the Shell (1995), Anidb.net + Youtube
    2 - "Appleseed" (2004), Anidb.net + Youtube
    3 - "Vexille" (2007), Anidb.net + Youtube
  • woy #4
    Mert a hajléktalan nem szokott internetezni :D