Szekeres Viktor

Kemény lett a Machete új előzetese

Újabb előzetes került bemutatásra a szeptember elején mozikba kerülő Machetéből, mely többek között Steven Seagal visszatérését fogja jelenteni a mozikba. Robert Rodriguez következő filmje a Kémkölykök 4 lesz.

Danny Trejo ismét odateszi magát, netes körökben egyre vártabb film lesz Robert Rodriguez legújabb rendezése, a Machete. A nagy kérdés, hogy a Grindhouse csúfos bukását követően a szélesebb közönséget mennyire fogja érdekelni a 20th Century Fox azonnal behatárolható műfajú filmje. Egy gyenge szereplés ugyanis a hasonló alkotásokat jó időre ismét a tékák alsó polcaira száműzheti.


A Machetét Amerikában szeptember harmadikán mutatják be, s mint az ismert, az alapot a Grindhouse-filmek között bemutatott kamuelőzetes szolgáltatja. A címszereplőt alakító Trejo mellett egyébként olyan nagy nevek és Rodriguez-kedvencek vállalták a filmben való szereplést, mint Jessica Alba, Robert De Niro, Michelle Rodriguez, Lindsay Lohan, Cheech Marin, Jeff Fahey, Don Johnson és Steven Seagal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Quantumleap #12
    Ja.
  • Zoliz #11
    A Desperado is B trash volt, az is Rodriguez film?
  • Mister #10
    Imádom Tarantínó és Rodriguez filmjeit, de a Terrorbolygót fél óra után egy "mi ez a fosadék" felkiáltással letöröltem.
  • Quantumleap #9
    Mert ez direkt B-nek készült, egyfajta fricskát állítva az ilyesmi filmeknek. (Nint ahogy a Terrorbolygó és a Halálbiztos is.) Látni kell a különbséget.
  • Hoz_Hun #8
    Király kis film lesz. Mondjuk ez a trailer elég nulla, az előző, meg a "mű trailer" azért ütősebb volt.
    Remélem ezuttal Michelle Rodriguez is életben marad.
  • bmw #7
    Szerintem eleg B.-s szaga van, de lehet csak szamomra.
  • Wittgen #6
    Nekem a Grindhouse filmek is bejöttek nagyon, remélem ez is legalább hozza azt a színvonalat. Én biztosan megnézem moziban. Jó kis oldszkúl akcióorgia bosszúval fűszerezve :)
  • Quantumleap #5
    Szerintem Rodriguez direkt a poén kedvéért válogatott egybe össze nem illő színészeket (De Niro, Steven Seagal, Don Johnson, Michelle Rodriguez stb.).
  • gothmog #4
    Hát nemtom, az áltrailer még teljesen jó hülyeség volt, agyatlan akció robbanásokkal, Trejoval meg darabolással, de ez az új egy kicsit olyan, mintha elkomolykodták volna a filmet. És szerintem Jessica se illik bele.
  • Quantumleap #3
    Volt valami ilyesmi pályázat, és a Hobo With a Shotgun nyerte meg.