12
-
Quantumleap #12 Ja. -
Zoliz #11 A Desperado is B trash volt, az is Rodriguez film? -
Mister #10 Imádom Tarantínó és Rodriguez filmjeit, de a Terrorbolygót fél óra után egy "mi ez a fosadék" felkiáltással letöröltem. -
Quantumleap #9 Mert ez direkt B-nek készült, egyfajta fricskát állítva az ilyesmi filmeknek. (Nint ahogy a Terrorbolygó és a Halálbiztos is.) Látni kell a különbséget. -
Hoz_Hun #8 Király kis film lesz. Mondjuk ez a trailer elég nulla, az előző, meg a "mű trailer" azért ütősebb volt.
Remélem ezuttal Michelle Rodriguez is életben marad. -
bmw #7 Szerintem eleg B.-s szaga van, de lehet csak szamomra. -
Wittgen #6 Nekem a Grindhouse filmek is bejöttek nagyon, remélem ez is legalább hozza azt a színvonalat. Én biztosan megnézem moziban. Jó kis oldszkúl akcióorgia bosszúval fűszerezve :) -
Quantumleap #5 Szerintem Rodriguez direkt a poén kedvéért válogatott egybe össze nem illő színészeket (De Niro, Steven Seagal, Don Johnson, Michelle Rodriguez stb.). -
#4 Hát nemtom, az áltrailer még teljesen jó hülyeség volt, agyatlan akció robbanásokkal, Trejoval meg darabolással, de ez az új egy kicsit olyan, mintha elkomolykodták volna a filmet. És szerintem Jessica se illik bele. -
Quantumleap #3 Volt valami ilyesmi pályázat, és a Hobo With a Shotgun nyerte meg. -
#2 Az "eredeti" tréler azért ütősebb volt.
Amúgy nagyon várom, a Terrorbolygó nagyon kircsi volt. A Tarrantino alkotás viszont iszonyat gyengére sikerült.
Ez az áltréleres dolog viszont jó ötlet lehetne, bedobnak 20 ilyen trélert a jutubra és amelyik a legnézettebb azt tényleg leforgatják. -
Quantumleap #1 "Egy gyenge szereplés ugyanis a hasonló alkotásokat jó időre ismét a tékák alsó polcaira száműzheti."
Ebbe a fogalmazásba kicsit belekötnék. Ezekben az alkotásokban, mint a Grindhouse-filmek, és a Machete, meg a Hobo With A Shotgun direkt poénra veszik a figurát, egyes dolgokat szándékosan lebutítanak. Ellentétben azokkal a trash-filmekkel, amikben teljesen komolyan gondolnak mindent, és méltó helyük van a tékák alsó polcain.