SG.hu

Multimédiás tarifák és WAP zeneáruház a Vodafone-tól

Szeptember 8-tól a Vodafone új Multimédia tarifákat vezet be, és elindul WAP-os új zeneáruháza, az "Unlimited Music Store" is.

A multimédia telefonok és alkalmazások, illetve a mobilinternetezés népszerűségének folyamatos bővülésére válaszul a Vodafone új, havidíjas tarifákat vezet be azoknak, akik szeretnek zenét hallgatni, képeket nézegetni vagy az interneten böngészni. Az 5000, 7500, 10 000 és 15 000 forintos havidíjért elérhető csomagok lebeszélhetőséget, ingyen SMS-eket és felhasználható adatforgalmat is magukban foglalnak, sok zenével és egyes esetekben az új "Unlimited Music Store" havidíjával.

Szeptember 8-tól ezen kívül minden, WAP-hozzáféréssel és zenelejátszásra alkalmas készülékkel rendelkező előre és utólag fizető Vodafone ügyfél fix kétheti díjért férhet hozzá a Vodafone új zenekatalógusához, ahonnan korlátlanul tölthet le DRM védelemmel ellátott zeneszámokat, AAC+ formátumban. A szolgáltatás havidíja bruttó 900 forint, ezért bárki két hétig hozzáférhet a zenei tartalmakhoz, amelyek a DRM másolásvédelmi technológia miatt csak az adott időszakban hallgathatók meg. A cég közleménye szerint a szolgáltatás a legtöbb készüléken problémamentesen fut, és nincs szükség külön lejátszó-program telepítésére sem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!