Ötvös Tibor

Christian Bale lesz Robin Hood?

Christian Bale újabb kultikus figurát személyesíthet meg. Bruce Wayne és John Connor után ugyanis a Ridley Scott által elképzelt Nottingham című filmben Robin Hood alakját ötlhetné magára.

Bale nagyon nagy teherbírással rendelkezik. Ha rákeresünk a nevére a neten, láthatjuk, hogy csak a következő két évre mennyire be van táblázva. A hamarosan mozikba kerülő The Dark Knight és a már elkezdett Terminator Salvation: The Future Begins után két másik filmet is forgat. A legújabb hírek szerint pedig utána Ridley Scott is igényt tart rá a már régóta tervezett Nottingham című drámájában.



A színész, aki két éven belül immáron egy harmadik filmes ikont is megszemélyesíthet (Bruce Wayne után John Connor, most pedig Robin Hood) a Börtönvonat Yumába után ismét Russell Crowe "ellenségét" alakíthatja. Szerelmét, Mariant pedig Sienna Miller személyesíti meg.

Természetesen, ha aláírja a szerződést. A színész ugyanis még nem szignózta, ami miatt a direktor kissé ideges is, hiszen jövő héten kezdődnének a jelmezpróbák és Scottnak tudnia kellene, hogy Bale végül is hogyan dönt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #6
    a costneres a klasszikusan hálivúdi, anakronizmusokkal teli kalandfilmecske. szerintem van még pontenciál a robin hood sztoriban, ha valaki végre leszállna a hálivúdi robinhúdos sémákról...ahogy most scott teszi.

    képezlejetek el egy realisztikus környezetben játszodó, szintén realisztikus de mégis látványos akciókkal teli középkori bűnüldözős filmet...szerintem ilyen lesz ez a film.
  • koschwarz #5
    ebben a robin hood sztoriban pont az lesz a csavar (amiért nottingham a címe), hogy a bíró szemszögéből mutatja be, és elvileg a bíró lesz a "jó" oldal és robin egy közönséges bűnöző.

    mellesleg ami ridley scott rendezésében is "szar"-nak tűnik elsőre, még az is minimum nézhetően jó film lesz :)
  • Blasta #4
    Magát a filmet én sem várom, lévén tényleg ultra módon lerágott csont a Hood-sztori, de Ridley és Bale biztos nem csinál szart.
  • ffxi #3
    Szten nem kéne húdnak lennie.
  • Loverman #2
    hát nem is tom, kissé már elcsépelt ez az egész. Volt a Costner-es, azt jóvan.
  • zorrobomber #1
    óó, Christian Bale+Ridley Scott+Robin Hood, legjobb!!